Meet, Greet & Experience

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Of wil je wat meer weten over het werken en leren bij De Waalboog? Maak dan op een laagdrempelige manier kennis met De Waalboog!

Kom op zaterdag 15 oktober tussen 13.00 – 17.00 uur naar de Meet, Greet & Experience en maak kennis met verschillende medewerkers van De Waalboog! We leiden je rond, je kunt jouw vragen stellen en we laten jou de sfeer van De Waalboog proeven. Deze Meet, Greet & Experience vindt plaats op locatie Nijevelt, Heyendaalseweg 117 in Nijmegen.  

Tijdens deze kennismaking kun je jouw vragen stellen op het gebied van het werken / leren bij De Waalboog. Er zijn verschillende stands waar je informatie kunt krijgen over het werken, leren en het doen van vrijwilligerswerk binnen De Waalboog en daarnaast kun je ontdekken welke zorgtechnologieën wij gebruiken binnen De Waalboog. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op één van onze afdelingen’. Wij heten je van harte welkom!

Aanmelden is niet nodig!

Meet, Greet & Experience
Tijdens een gesprek met een recruiter horen wij graag waar jouw interesses liggen, wat je wensen zijn en waar je ervaring ligt. Je kunt uiteraard ook al jouw vragen aan ons stellen op het gebied van werken of leren binnen De Waalboog. Ben je vooral benieuwd hoe het werken in de ouderenzorg is? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op één van onze afdelingen’ Zo zie je direct hoe het werken op een afdeling is en misschien ontmoet je daar ook je nieuwe collega’s.

Samen kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Het aanbod
Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in de zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken. Wij bieden je een leuke, diverse functies met enthousiaste collega’s! Ga dan met ons in gesprek! Wij willen graag kijken waar jouw mogelijkheden liggen en hoe jij jouw carrière een passend vervolg kan geven binnen De Waalboog. Hierbij horen uiteraard goede arbeidsvoorwaarden!

  • salaris + vakantietoeslag van 8% van je bruto jaarsalaris + eindejaarsuitkering van 8,33% conform de CAO VVT;
  • aanvullende reiskostenvergoeding woon-werkverkeer (fiscaal voordeel);
  • collectieve ziektekostenverzekering bij het IZZ of CZ, je krijgt dan korting op je basisverzekering;
  • verschillende opleidingen en persoonlijke- en teamontwikkeling;
  • aantrekkelijke fietsregeling, bijdrage sport en beweging (netto), bijdrage thuiswerkplek
  • toegang tot GoodHabitz (online trainingsmodule)

Contact  
Wil je graag wat meer informatie over de Meet & Greet en/of werken (of leren) bij De Waalboog? Neem gerust contact op met de recruiters van
De Waalboog.

Wendy Coolen:  06 – 411 441 50
Britta Nissen:  06 – 282 410 11

Kijk voor ons actueel aanbod op www.werkenbijdewaalboog.nl

Hopelijk tot dan!

“Van meeloopdag naar dé baan in de zorg. Veel beter dan een sollicitatiegesprek, dat relatief kort is en waar zenuwen een rol spelen”

Lees verder

 

 

Vragen?

Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiter Wendy Coolen.