Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Stage

Goede begeleiding, een prettige werkplek en een leerzame omgeving; wat wil je als stagiair nog meer? Bij De Waalboog heb je allerlei mogelijkheden om ervaring op te doen in het werkveld. Of je nu stage wilt lopen op een zorgafdeling of bij communicatie, je bent van harte welkom!

Wandelen NIJ (4)

Vanuit jouw eigen opleiding

De Waalboog werkt nauw samen met verschillende scholen in de omgeving. Grote kans dat die van jou er ook bij zit. Volg je een opleiding tot verpleegkundige (mbo/hbo), verzorgende, helpende of medewerker maatschappelijke zorg, dan kan het BPV bureau of praktijkbureau van jouw opleiding je helpen bij het regelen van een stage bij De Waalboog. Hij of zij weet vaak precies wat er bij ons kan en wat we jou te bieden hebben. Wij bieden geen kortdurende stages ( van 18 – 26 uur) aan.

BBL-opleiding bij De Waalboog

Ben jij op zoek naar een leerplek in de ouderenzorg (BBL)? De Waalboog biedt de BBL-opleiding verzorgende IG aan. In principe duurt de opleiding 3 jaar. Eventueel kunnen we dit in overleg verkorten, afhankelijk van jouw achtergrond en werk- en levenservaring.

Overige stages

Volg je een andere opleiding dan een zorgopleiding? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden binnen De Waalboog. Meld je aan via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken of we een passende stageplek voor je hebben. Wij bieden geen kortdurende stages ( van 18 – 26 uur) aan.

Ben je student Social Work en wil je graag een stage lopen bij De Waalboog? Dan kun vragen naar de mogelijkheden bij de afdeling Opleidingen van De Waalboog via opleidinglijst@waalboog.nl. 

Aanmeldformulier stage

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Heb je vragen over stageplekken bij De Waalboog? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

Esther Keijers

Opleidingsadviseur

06 – 41 61 03 04

Stuur e-mail

Marian Paau

Opleidingsadviseur

06 – 41 61 02 45

Stuur e-mail