Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Flexwerk/Bijbaan

Ben je verzorgende, verpleegkundige of helpende zorg & welzijn en zoek je een (bij)baan die je goed kunt combineren met bijvoorbeeld je gezin, vervolgstudie of hobby’s? Via WaalboogFlexWerk van
De Waalboog kun je vaak zó aan de slag. We bieden je een boeiende werkomgeving waarin je extra kennis en ervaring opdoet. Ondertussen bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je werkt.

Werkenbij

Werken wanneer het jóu uitkomt

Werk je via WaalboogFlexWerk, dan kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en op welke locatie(s) je het liefst werkt. Bovendien heb je de regie over hoeveel uren je werkt en welke werktijden en -dagen jou goed uitkomen. Samen bekijken we waar je het beste op je plek bent. We hebben werk voor diverse functies, zoals woon- en zorgassistent, helpende, verzorgende of verpleegkundige. Op verschillende (specialistische) afdelingen. Dat betekent dat je veel ervaring opdoet in de zorg voor mensen die een (complexe) zorgvraag hebben. Goed voor op je cv!

Voor langere tijd aan de slag?

Ben je voor langere tijd beschikbaar? We kunnen je als flexwerker ook een tijdje detacheren op een afdeling. Bijvoorbeeld als vervanging van vaste medewerkers die ziek zijn of met zwangerschaps- of ouderschapsverlof gaan.

Dit bieden we je

Ga je als flexwerker aan de slag, dan krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Je salaris is gelijk aan dat van een vaste medewerker, conform CAO VVT. We bespreken je inzetbaarheid en beschikbaarheid en sluiten aan bij wat je wil, kunt of nog graag leert. Heb je ambities om je verder te ontwikkelen als zorgprofessional? Weet dat er binnen De Waalboog veel scholings- en doorgroeimogelijkheden zijn.

Meelopen? 

Heb je zorgervaring en/of een zorgdiploma en ben je benieuwd of De Waalboog iets is voor jou? Je bent welkom een paar uurtjes mee te lopen. Zo kun je zelf ervaren of werken bij De Waalboog een passend vervolg is voor jouw carrière. Wij helpen jou graag daarbij. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met het Flexbureau via flexbureau@waalboog.nl of bel naar 06 – 185 455 30.

Vragen?

Heb je vragen over flexibel werken bij De Waalboog? Neem contact op met het Flexbureau van De Waalboog.

Nick de Waard

Recruiter

06 - 185 455 30

Stuur e-mail

Hanneke Bakker

Recruiter

06 - 185 455 30

Stuur e-mail