Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Verhalen medewerkers en vrijwilligers

Dag in dag uit zetten medewerkers en vrijwilligers zich in om bewoners een mooie dag of gezellige middag te bezorgen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Enkele van die ervaringen delen we hier. Zo geven wij kleur aan het leven bij De Waalboog.

Ria is een echte ‘rot in het vak’. Ze werkt al 40 jaar bij De Waalboog en nog steeds met veel plezier! “Het werken met ouderen vind ik erg leuk, elke dag is weer anders. In de afgelopen jaren heb ik op verschillende afdelingen mogen werken met verschillende mensen met verschillende zorgvragen.”

Lees verder

“Vrijblijvend meelopen op een afdeling is een mooie manier om de sfeer op een afdeling te proeven en het team te leren kennen, zonder dat je eerst moet solliciteren’.

Lees verder

“Er heerst een fijne sfeer op de afdeling. Humor speelt hierbij een belangrijke rol in mijn werk. Ik ben dan ook heel blij dat dat kan. Houd het luchtig, het is vaak al moeilijk genoeg.” 

 

Lees verder

‘Als verzorgende IG in opleiding lever ik de alledaagse zorg aan cliënten. Het is zeer dankbaar werk. Het is fijn om iets voor iemand te kunnen betekenen wanneer het zelf niet meer lukt. Daarnaast kan ik het goed vinden met de mensen die er werken, iedereen is erg behulpzaam en je doet het echt samen.”

Lees verder

Amanda Volleberg, 30 jaar, moest dit voorjaar het roer drastisch omgooien. Ze was in opleiding voor haar droombaan: stewardess bij KLM. Maar door corona kwam daar abrupt een einde aan. Nu werkt ze als woonassistente en voelt zich als een vis in het water tussen de bewoners.

Lees verder

“Mijn stage bij De Waalboog, inmiddels al 13 jaar geleden, is eigenlijk zo goed bevallen dat ik niet meer weggegaan ben.”

Lees verder

“Als (leerling) verpleegkundige binnen De Waalboog krijg je veel mogelijkheden. Je mag veel zien en leren binnen de afdelingen zonder dat er druk op staat. Je krijgt veel ruimte om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen.”

Lees verder

“De Waalboog is een goede leerschool. Wat ik interessant vind, is dat geen dag hetzelfde is. Elke dag leer ik weer iets bij, om toe te passen in mijn opleiding.”

Lees verder

“Wat het werk vooral leuk maakt, zijn mijn fijne collega’s en de cliënten. De Waalboog is niet alleen thuiskomen voor hen maar ook voor mij.”

Lees verder

“Ik durf oprecht te zeggen dat het werken in de zorg én bij De Waalboog mij deels gemaakt heeft tot de persoon die ik vandaag de dag ben.”

Lees verder