Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

De Waalboog

De Waalboog is op reis naar de bedoeling. Die boodschap laat zich makkelijk opschrijven, maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit dé bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

 

Dagbesteding

Wie zijn de cliënten en bewoners?

De cliënten en bewoners van De Waalboog zijn mensen met complexe ouderdomsproblemen, zowel fysiek als mentaal. Zo gaat dementie bij onze bewoners vaak gepaard met gedragsproblemen. Anderen hebben naast hun ouderdomsproblemen ook te maken met psychiatrische problematiek. We zijn er ook voor jonge(re) mensen met dementie, voor ouderen die lichamelijke (somatische) zorg nodig hebben en voor mensen die palliatieve zorg nodig hebben.

Wat bieden we?

We bieden de cliënten en bewoners zorg, behandeling en/of begeleiding. We doen dat binnen onze kleinschalige en huiselijke woonzorghuizen op meerdere plekken in Nijmegen (en Lent). Check hier onze locaties  Veel locaties zijn of worden volledig vernieuwd. Hierdoor werk je in een mooie leefomgeving die geheel is afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. Check hier onze nieuwbouwprojecten.

Op locatie Joachim en Anna zitten bovendien onze expertisecentra en hospice. Daarnaast kunnen externe (zorg)partners een beroep doen op onze expertise: we geven hen advies over behandeling en begeleiding van mensen die in andere woonzorghuizen verblijven of nog thuis wonen.

Hoe werken we?

Bij De Waalboog geven de teams samen met naasten en vrijwilligers vorm en inhoud aan de bedoeling. Met elkaar dragen we bij aan het welbevinden van cliënten en bewoners, zo thuis als maar kan.

We doen dat met:

  • persoonsgerichte zorg, zodat cliënten, bewoners én hun naasten dat echt ervaren en ondersteund worden in de dingen die voor hen zo waardevol zijn.
  • kleinschalige en huiselijke woonplekken, met ruimte voor naasten om als gelijkwaardige partner samen met de zorgprofessionals bij te blijven dragen, zoals ze gewend waren.
  • voldoende deskundige zorg, behandeling en begeleiding, afgestemd op de wensen, behoeften en mogelijkheden van cliënten en bewoners.
  • slimme technologie, die bewoners de ruimte biedt om zo zelfstandig mogelijk hun leven in te vullen, samen met hun naasten.

“Wat het werk vooral leuk maakt, zijn mijn fijne collega’s en de cliënten. De Waalboog is niet alleen thuiskomen voor hen maar ook voor mij.”

Lees verder Meer verhalen

Hoe we zorgen voor een prettige werkomgeving 

Boeien en binden, dat zijn twee belangrijke toverwoorden. We kiezen daarbij voor aandachtig maatwerk en kleuren zo nodig wat buiten de lijntjes. Want: One size fits all? Zo werkt het niet in levens en carrières. Daarom zijn onze roosters niet in beton gegoten, hebben we een breed vitaliteitsaanbod en krijg je alle ruimte voor verdere professionalisering binnen jouw loopbaan. We richten onze trainingen en opleidingen niet alleen op onze medewerkers en stagiairs, maar ook op mantelzorgers en vrijwilligers. Want bij De Waalboog vormen de zorgprofessionals  en de informele zorg meer en meer één team. Alleen samen maken we de bedoeling waar.

Kom je bij ons werken?

Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiters, telefoon: 06 –  185 455 30, e-mail: recruitment@waalboog.nl.  Volg ook onze Werken bij pagina op Facebook of LinkedIn-pagina.

Vragen?

Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiters.

Nick de Waard

Recruiter

06 - 185 455 30

Stuur e-mail

Hanneke Bakker

Recruiter

06 - 185 455 30

Stuur e-mail