Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Verhaal Deborah Smits

Deborah Smits, verzorgende IG, palliatieve zorg en herstel zorg

“Wat het werk vooral leuk maakt, zijn mijn fijne collega’s en de cliënten. De Waalboog is niet alleen thuiskomen voor hen maar ook voor mij.”

Werkenbij57

“Als verzorgende IG bij De Waalboog bied ik de cliënten goede herstel- en palliatieve zorg. Waar nodig breng ik verbeterideeën in om de zorg te optimaliseren. Als ik naar de herstelzorg kijk, vind ik het onwijs leuk om met een bewoner samen te werken aan zelfredzaamheid. Bij palliatieve zorg vind ik het mooi om tijdens de laatste levensfase toch nog iets te kunnen betekenen voor een cliënt.

Ruim 11 jaar terug heb ik voor De Waalboog gekozen omdat zij veel verschillende zorg bieden voor verschillende doelgroepen. Zo heb ik door de jaren heen kunnen ontdekken wat het beste bij mij past. Het werken bij De Waalboog biedt mij ook mooie doorgroeimogelijkheden; in oktober start ik met de opleiding tot EVV’er (eerst verantwoordelijke verzorgende). Op verschillende gebieden is er scholing mogelijk en door regelmatig grote congressen bij te wonen, verbreed ik mijn kennis.

Maar wat het werk vooral leuk maakt, zijn mijn fijne collega’s en de cliënten. De cliënten goede zorg bieden en een fijne plek om te wonen. Ook wanneer deze plek verandert door een overplaatsing. Goede, duidelijke en warme overdracht geven voor de volgende afdeling. Ik zorg dat de collega’s van de volgende afdeling ook weten wat belangrijk is voor de cliënt en hoe zij hem of haar een passend vervolg kunnen geven. De laatste keer ben ik met de cliënt vooraf voetbal gaan kijken op zijn nieuwe afdeling. We hebben een gezellige avond gecreëerd om zo het ijs alvast te breken en het eerste contact te leggen. Zo maken we het leven hier zo thuis als maar kan.”

 

Ook benieuwd naar het werken in de ouderenzorg? Wij nodigen jou van harte uit om eens mee te lopen bij De Waalboog.