Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Een passend vervolg van je carrière?

Bij De Waalboog krijg je de ruimte om jezelf te zijn en vanuit jouw expertise bij te dragen aan de kwaliteit van zorg voor de bewoners

Meelopen bij De Waalboog?

Heb je een zorgdiploma en ben je toe aan iets anders, maar wil je nog niet meteen sollicitatieprocedures in? Kom dan eens vrijblijvend een paar uurtjes met ons meelopen in de zorg. Dan kun je zelf ervaren of werken bij De Waalboog een passend vervolg is voor jouw carrière.
Aanmelden Meer informatie

“Mijn stage bij De Waalboog, inmiddels al 13 jaar geleden, is eigenlijk zo goed bevallen dat ik niet meer weggegaan ben.”

Lees verder Meer verhalen

Waarom werken bij de Waalboog?

Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in complexe zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken. Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie, ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.