Flexwerk/Bijbaan

Ben je verzorgende, verpleegkundige of helpende zorg & welzijn en zoek je een (bij)baan die je goed kunt combineren met bijvoorbeeld je gezin, vervolgstudie of hobby’s? Via WaalboogFlexWerk van De Waalboog kun je vaak zó aan de slag. We bieden je een boeiende werkomgeving waarin je extra kennis en ervaring opdoet. Ondertussen bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je werkt.

Dagbesteding

Werken wanneer het jóu uitkomt

Werk je via WaalboogFlexWerk, dan kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en op welke locatie(s) je het liefst werkt. Bovendien heb je de regie over hoeveel uren je werkt en welke werktijden en -dagen jou goed uitkomen. Samen bekijken we waar je het beste op je plek bent. We hebben werk voor diverse functies, zoals helpende, verzorgende of verpleegkundige. Vaak op specialistische afdelingen. Dat betekent dat je veel ervaring opdoet in de zorg voor mensen die een complexe zorgvraag hebben. Goed voor op je cv!

Voor langere tijd aan de slag?

Ben je voor langere tijd beschikbaar? We kunnen je als flexwerker ook een tijdje detacheren op een afdeling. Bijvoorbeeld als vervanging van vaste medewerkers die ziek zijn of met zwangerschaps- of ouderschapsverlof gaan.

Dit bieden we je

Ga je als flexwerker aan de slag, dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Je salaris is gelijk aan dat van een vaste medewerker, conform CAO VVT. We bespreken je inzetbaarheid en beschikbaarheid en sluiten aan bij wat je wil, kunt of nog graag leert. Heb je ambities om je verder te ontwikkelen als zorgprofessional? Weet dat er binnen De Waalboog veel scholings- en doorgroeimogelijkheden zijn.

Meelopen? 

Heb je een zorgdiploma en ben je benieuwd of De Waalboog iets is voor jou? Je bent welkom een paar uurtjes mee te lopen. Zo kun je zelf ervaren of werken bij De Waalboog een passend vervolg is voor jouw carrière.

Vakantiewerk

Ben je in de zomervakantie beschikbaar? In deze periode (juni tot en met september) zijn wij voor al onze locaties altijd op zoek naar zorgzame, enthousiaste en leergierige vakantiekrachten.

Voor studenten en herintreders

Ben je student of herintreder? Ook dan zien we allerlei mogelijkheden voor je. Vraag ernaar bij de medewerkers van ons Flexbureau.

Vragen?

Heb je vragen over flexibel werken bij De Waalboog? Neem contact op met het Flexbureau van De Waalboog.