Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Opleidingen

Ben jij op zoek naar een boeiende leerwerkplek in de ouderenzorg? Bij De Waalboog kun je een driejarige mbo-opleiding Verzorgende IG volgen. Ook bieden we opleidingsplaatsen voor specialisten ouderengeneeskunde en GZ-psychologen.

herstelzorg

Leren en werken in een interessante organisatie terwijl je ondertussen een inkomen hebt: een ideale combinatie. Zie je jezelf in de ouderenzorg werken, dan nodigen we je uit te solliciteren op een opleidingsplek bij De Waalboog.

De perfecte leerwerkplek

Tijdens de driejarige BBL-opleiding verzorgende IG werk je op verschillende afdelingen binnen De Waalboog. Onder begeleiding van werkplekbegeleiders doe je veel kennis op van verschillende zorgspecialismen en kom je in contact met diverse doelgroepen. Daarnaast ga je één dag per week naar school, op het ROC in Nijmegen. Heb je vóór de BBL-opleiding al een andere opleiding gevolgd, of ben je een zij-instromer? Afhankelijk van jouw achtergrond en werk- en levenservaring kunnen we de opleiding in overleg inkorten. Heb je interesse in een BBL-leerwerkplek? Klik hier voor meer informatie of solliciteer direct op een plaats/functie.

Erkend leerbedrijf, innovatief kenniscentrum

De Waalboog is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we voldoen aan alle kwaliteitseisen voor opleiden en stagebegeleiding. We werken samen met verschillende onderwijsinstituten, zoals het eerdergenoemde ROC Nijmegen, maar ook HAN Hogeschool Arnhem Nijmegen, Radboud Universiteit en Radboudumc. Interessant is dat we ons steeds meer ontwikkelen als kenniscentrum. We stimuleren het toepassen van innovaties, delen actief onze kennis en expertise en maken deel uit van verschillende netwerkorganisaties. Dat biedt jou als professional in opleiding veel perspectief.

Leer- en innovatieafdeling

Binnen De Waalboog hebben we één afdeling ingericht als leer- en innovatieafdeling. hierin werken verschillende studenten/stagiaires samen met de professionals. Vanuit verschillende zorgopleidingen van de ROC Nijmegen en de HAN bieden wij hen een mooi plek aan met continu begeleiding. Door samen te werken leren we van en met elkaar.

Stage

Op zoek naar een stageplek in de ouderenzorg? De Waalboog biedt op verschillende afdelingen stageplekken aan. Wij bieden goede begeleiding, een prettige werkplek en een leerzame omgeving.

Vragen?

Heb je vragen over opleidingen of leerplekken binnen De Waalboog? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

Esther Keijers

Opleidingsadviseur

06 – 41 61 03 04

Stuur e-mail

Marian Paau

Opleidingsadviseur

06 – 41 61 02 45

Stuur e-mail