Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Vrijwilligerswerk

Wil je graag iets voor een ander betekenen? Ervaring opdoen in de zorg? Of je talenten en kwaliteiten op een goede manier inzetten? Word vrijwilliger bij De Waalboog en lever een waardevolle bijdrage aan het leven, wonen en werken bij De Waalboog.

Kloosterhof04 Verkl

Samen een spelletje doen, een wandeling maken, of met de Waalboog-bus op stap gaan; er zijn zoveel manieren om als vrijwilliger bij te springen en van betekenis te zijn. We zijn dan ook blij met de meer dan 350 vrijwilligers die bij De Waalboog actief zijn. Dankzij hun hulp zijn we in staat onze bewoners een passend vervolg op hun leven te bieden.

Passend bij wat je kunt en graag doet

Wil jij op jouw manier bijspringen? Je bent meer dan welkom! Als je je aanmeldt, dan begint de vrijwilligerscoördinator bij jóuw wensen en behoeften. Misschien wil je als vrijwilliger werkervaring opdoen om te kijken of de zorg bij je past. Of de Nederlandse taal beter leren. Of ‘gewoon’ iets goeds doen voor een ander. Ook bespreken we samen wat je goed kunt of graag doet. Wellicht ben je de perfecte gastvrouw. Een goede luisteraar. Of een gepassioneerd muzikant die een bewoner graag blij maakt of tot rust brengt met muziek.

Voor oud en jong

Of je nu jong of oud bent, veel dagen beschikbaar bent of één keer in de twee weken een uurtje vrij kunt maken; samen vinden we vrijwilligerswerk dat goed bij je past. Op een locatie en afdeling van jouw voorkeur. Een begeleider helpt jou op weg in onze organisatie. En wist je dat we je reiskosten vergoeden? Zo zijn er nóg meer extra’s.

Aan de slag!

Wil je graag als vrijwilliger aan de slag bij De Waalboog? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Isabelle Hendriks, coördinator vrijwilligerswerk bij De Waalboog, 06 – 185 269 55 of i.hendriks@waalboog.nl. Of bekijk direct de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, ook op het gebied van vrijwilligerswerk? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief en/of volg onze Facebookpagina Werken bij.

Vragen?

Wil je graag als vrijwilliger aan de slag bij De Waalboog? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Isabelle Hendriks, coördinator vrijwilligerswerk bij De Waalboog.

Isabelle Hendriks

Coördinator vrijwilligerswerk

06 - 185 269 55

Stuur e-mail