Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Meelopen

Kom een kijkje nemen als verzorgende/ verpleegkundige bij De Waalboog

Heb je een zorgdiploma en toe aan een volgende stap in je carrière, maar wil je nog niet meteen solliciteren? Loop eens met ons mee en ontdek of werken bij De Waalboog iets voor jou is!

Nijevelt08 Verkl

Vind je het een uitdaging om jonge mensen met dementie te ondersteunen? Wil je je specialiseren in het verzorgen en begeleiden van kwetsbare ouderen met meerdere zorgvragen? Of herken je je in onze ambitie om een passend vervolg te geven aan het leven van onze bewoners, zo thuis als maar kan? Ervaar in de praktijk hoe het is om bij een ouderenzorgorganisatie te werken die gespecialiseerd is in complexe zorg zoals somatische zorg, psychogeriatrische zorg, terminale zorg en zorg voor ouderen en jonge mensen met dementie en ouderen met een dubbele zorgvraag.  Zo ontdek je of jij en De Waalboog een match zijn.

Ga jij de uitdaging aan?

De Waalboog biedt je een boeiende, dynamische werkomgeving. We verzorgen, behandelen en ondersteunen bijvoorbeeld mensen die dementie hebben in combinatie met ernstige gedragsproblemen. Of mensen die in hun laatste levensfase zijn. Bijzonder, maar ook uitdagend werk, waarbij je als zorgprofessional het verschil kunt maken en volop de kans krijgt om je te ontwikkelen.

Meld je aan!

Meld je aan, loop mee met één van onze medewerkers en krijg een goede indruk van de werksfeer binnen De Waalboog. Na afloop van de dag blikken we kort terug en bespreken we samen of werken bij De Waalboog bij je past. Het nemen van een kijkje binnen onze ouderenzorgorganisatie is geheel vrijblijvend.

Ben je een (bijna) gediplomeerd verzorgende/EVV-er of ben je een (bijna) gediplomeerd verpleegkundige niveau 4? Ervaar dan hoe het is om te werken bij De Waalboog! Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. 

Aanmeldformulier meeloopdag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

“Vrijblijvend meelopen op een afdeling is een mooie manier om de sfeer op een afdeling te proeven en het team te leren kennen, zonder dat je eerst moet solliciteren’.

Lees verder

Vragen?

Heb je vragen over deze mogelijkheid en/of wil je meer informatie over werken bij De Waalboog? Neem contact op met de recruiters van De Waalboog