De Waalboog

Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over een passend vervolg vinden. Passend bij wie iemand is en wat hij/zij graag doet. En passend bij de omstandigheden. Samen met bewoners en de mensen om hen heen, geven wij een waardige invulling aan het leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan.

 

Dagbesteding

De Waalboog is gespecialiseerd in complexe (ouderdoms)zorg en gedragsproblematiek. In de regio Nijmegen bieden we zorg en behandeling thuis, in verschillende woonlocaties, expertisecentrum Joachim en Anna én in hospice De Linde. We zijn er voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen, jongere mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg nodig hebben.

Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie,  ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.

Prettige werkomgeving 

Die specialistische zorg, behandeling en ondersteuning bieden we in een prettige werkomgeving. Een omgeving waarin waarden als professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend belangrijke uitgangspunten zijn. Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.

“Wat het werk vooral leuk maakt, zijn mijn fijne collega’s en de cliënten. De Waalboog is niet alleen thuiskomen voor hen maar ook voor mij.”

Lees verder Meer verhalen

Dit bieden we jou

De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in regio Nijmegen. In totaal verzorgen, behandelen en begeleiden we 600 bewoners, verspreid over vijf locaties. Dit doen we met iets meer dan 1.000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Door onze omvang én door onze expertise in specialistische zorg en behandeling van bijzondere doelgroepen, hebben we je veel te bieden:

  • uitdagend werk, passend bij jouw kennis, ervaring en ambities;
  • goede begeleiding en opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • mogelijkheid om op verschillende afdelingen werkervaring op te doen;
  • ruimte voor eigen initiatieven;
  • toegang tot uitgebreide expertise in specialistische zorg en behandeling;
  • toegang tot kennisnetwerken;
  • mogelijkheid om innovaties in de praktijk uit te proberen.

Kom je bij ons werken?

Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiters, telefoon: 06 –  185 455 30, e-mail: recruitment@waalboog.nl.  Volg ook onze Werken bij pagina op Facebook of LinkedIn-pagina.

Vragen?

Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiters.