Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Verhaal Ria Pietz

Ria Pietz, eerst verantwoordelijke verzorgende

Ria is een echte ‘rot in het vak’. Ze werkt al 40 jaar bij De Waalboog en nog steeds met veel plezier! “Het werken met ouderen vind ik erg leuk, elke dag is weer anders. In de afgelopen jaren heb ik op verschillende afdelingen mogen werken met verschillende mensen met verschillende zorgvragen.”

Honinghoeve13 Verkl

Ria is een echte ‘rot in het vak’. Ze werkt al 40 jaar bij De Waalboog en nog steeds met veel plezier!

‘Na de middelbare school ben ik in 1981 ben ik de opleiding tot ziekenverzorgende gaan volgen in locatie Joachim en Anna. Na mijn diplomering ben ik bij De Waalboog blijven werken. Het aantal uren zijn door de jaren heen wel steeds aangepast aan mijn privé-situatie, dat was erg fijn. Op dit moment werk ik 24 uur en dat bevalt mij prima. Zo houd ik een goede balans tussen werk en privé.

Het werken met ouderen vind ik erg leuk, elke dag is weer anders. In de afgelopen jaren heb ik op verschillende afdelingen mogen werken met verschillende mensen met verschillende zorgvragen. In deze tijd heb ik veel ervaring op mogen doen. Ook al werk ik lang bij dezelfde organisatie, door het werken op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen heb ik de afgelopen jaren veel geleerd.  Momenteel werk ik als Evv-er; eerst verantwoordelijk verzorgende. Dit betekent dat je het reilen en zeilen rondom een cliënt regelt. Je voert gesprekken met de familie en met andere disciplines zoals een specialist ouderengeneeskunde (arts).

De Waalboog biedt voldoende gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik de cursus tot eerst verantwoordelijk verzorgende en ergo-coach gevolgd. ‘

Bij de Waalboog hebben we verschillende mogelijk rondom werken en leren

Opleiding tot verzorgende IG

Wil jij ook de BBL opleiding tot  verzorgende IG volgen bij De Waalboog? Bekijk hier wat je moet doen.

Meelopen

Wil je graag vrijblijvend een keertje meelopen? Dat kan! Wij nodigen je van harte uit om een ochtend mee te lopen op een afdeling. Bekijk hoe je dat kunt doen.

Vacatures

Bekijk ook onze vacatures.