Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Verhaal Sharon Janssen

Sharon Janssen, verpleegkundige

“Er heerst een fijne sfeer op de afdeling. Humor speelt hierbij een belangrijke rol in mijn werk. Ik ben dan ook heel blij dat dat kan. Houd het luchtig, het is vaak al moeilijk genoeg.” 

 

Sharon Janssen

Ik ben al ruim 22 jaar werkzaam als verpleegkundige bij De Waalboog. In deze 22 jaar heb ik op meerdere locaties van De Waalboog gewerkt op verschillende zorgafdelingen. Het werken binnen De Waalboog bevalt mij goed, omdat er ruimte is om je verder te ontwikkelen. Ik ben zelf vooral bezig met de innovatie binnen de ouderenzorg. We zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hulpmiddelen om de zorg en behandeling voor ouderen met dementie te verbeteren. Je krijgt ruimte om nieuwe innovaties in te brengen, uit te proberen en uit te rollen in de gehele organisatie.  

Ik werk zelf het liefst op een PG-afdeling. Dementie bij ouderen blijft mij verbazen. Het is iedere keer een uitdaging om ouderen met dementie te blijven volgen in hun proces en om daar de zorg zo goed mogelijk op af te stemmen. Ik heb de scholing VOLGEN EN STUREN gevolgd en pas deze toe in de praktijk.  Dit levert veel op, vooral omdat er steeds meer bewoners komen wonen met onbegrepen gedrag. 

Als ik terugkijk op de afgelopen 22 jaar is er veel veranderd. Met name in de vrijheid en veiligheid bij bewoners. We werken steeds minder met vrijheidsbeperkende maatregelen en kijken veel meer naar  wat wel mogelijk is.  “ Vrijheid en veiligheid” hanteren wij . 

Ook benieuwd naar het werken en leren in de ouderenzorg? Bekijk onze mogelijkheden.

Bekijk ook onze vacatures