Verhaal Sharon Janssen

Sharon Janssen, verpleegkundige

“Er heerste een fijne sfeer op de afdeling. Humor speelt hierbij een grote rol in mijn werk. Ik ben dan ook heel blij dat dat ook kan. Houd het luchtig, het is vaak al moeilijk genoeg.”

 

Sharon Janssen

Al ruim 21 jaar werkzaam als verpleegkundige bij De Waalboog. In deze 21 jaar heb ik op drie locaties van De Waalboog gewerkt, namelijk Joachim en Anna, Nijevelt en De Honinghoeve. Het werken binnen De Waalboog bevalt mij goed, omdat er steeds ruimte is om je verder te ontwikkelen. Zelf ben ik bezig met het implementeren van innovatie binnen de zorg. Denk bijvoorbeeld aan ‘Slim incontinentiemateriaal’.  Steeds zijn wij op zoek naar innovatie om onze zorg en behandeling te verbeteren. Ik krijg hier de ruimte voor en dankzij mijn voorstellen wordt het binnenkort op alle locaties van De Waalboog ingezet.

Mijn voorkeur gaat uit naar het werken op een PG-afdeling. De dementie blijft mij verbazen en iedere dag is een uitdaging om zo goed mogelijk de ouderen met dementie te volgen in zijn of haar proces.  Als ik terugkijk op de afgelopen 21 jaar, is er veel veranderd. Met name in de vrijheid en veiligheid bij bewoners. We werken steeds minder met vrijheidsbeperkende maatregelen en kijken veel meer naar wel mogelijk is.

Er heerste een fijne sfeer op de afdeling. Humor speelt hierbij een grote rol in mijn werk. Ik ben dan ook heel blij dat dat ook kan. Houd het luchtig, het is vaak al moeilijk genoeg!”

Ook benieuwd naar het werken en leren in de ouderenzorg? Bekijk onze mogelijkheden.

Bekijk ook onze vacatures