Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Bloemenregen siert officiële opening Agnetenhof

Algemeen

Donderdag 12 oktober, een maand na de ingebruikname van de Agnetenhof, stroomt het plein voor het woonzorghuis vol voor de officiële opening van het nieuwe pand. Een prachtmoment om te vieren met bewoners en hun familie, mensen uit de wijk, betrokken samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden.

Agnetenhof

Hoe tover je een druilerige donderdagmiddag om tot een kleurrijk en feestelijk samenzijn? Tijdens het welkomstwoord van Rita Arts, bestuurder van De Waalboog, merkt een enkele aanwezige het al op: er staan mensen op het dak! Gelukkig heeft de menigte vooral oog en oor voor Rita: ‘Samen fijn oud worden in de eigen wijk, dat is waar we als Agnetenhof aan willen bijdragen. Met passende zorgvoorzieningen binnen handbereik, voor als het nodig is. Agnetenhof speelt zich binnen de muren af, maar zeker ook erbuiten, in de wijk. In kleinschalig verband gaan we anders denken, kijken en doen. Tijd en ruimte zijn nodig om dit met elkaar vorm te geven. Met Agnetenhof zijn we klaar voor de toekomst!’

Ook wethouder Grete Visser krijgt het woord. En Antoine Pekel, directeur van woningcorporatie Woonwaarts, waar De Waalboog het pand van huurt. Van Woonwaarts krijgen we een ontmoetingenbankje voor in de tuin.

 

Na de onthulling van een ontmoet- en zitbankje voor in de tuin, wordt afgeteld en daalt een rijke bloemenregen neer op het plein. Agnetenhof is officieel geopend! Alle aanwezigen zijn uitgenodigd om samen het glas te heffen in Grand Café Lindenholt, waar het feestje nog even doorgaat. Een dementiepubquiz, fantastisch bandoneonspel met zang door een buurtbewoner en uiteraard heerlijke hapjes. Veel vrolijke gezichten. Daar wordt Agnetenhof hartstikke blij van!


Artikel Gelderlander:
 Bloemenzee voor nieuw zorghuis voor ouderen in Lindenholt | Nijmegen | gelderlander.nl