Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Lentsehof

In Lent, aan de Theo Dobbestraat, ligt de nieuwe woonzorglocatie Living-Inn, met daarin de zorgvleugel Lentsehof. De Living-Inn is een groot complex met 210 appartementen voor senioren, 70 woningen voor starters én de 78 zorgappartementen van de Lentsehof. In Living-Inn wonen senioren en starters samen in één gebouw en kijken naar elkaar om. Ontmoeten, aandacht voor elkaar en samen genieten staan centraal.

HR01

In het complex zijn verschillende centrale ontmoetingsruimten: dé plek voor activiteiten en om andere bewoners te ontmoeten. Op het terrein vindt u verder een zwembad, bibliotheek, biljartruimte, kapper, beautycentrum en horeca met een terras. Vlak in de buurt zijn verschillende andere voorzieningen, zoals het bus- en treinstation Nijmegen Noord, een hotel-restaurant, een winkelcentrum, het stadspark en de (Spiegel)Waal met uiterwaarden. Bekijk hier de plattegrond met de belangrijkste voorzieningen.  In deze woonzorglocatie met 78 zorgappartementen bieden wij zorg aan ouderen met dementie.

De appartementen
In Lentsehof bieden we bewoners ruime en comfortabele appartementen met ieder een eigen badkamer met douche, wasbak en toilet. De woningen hebben sfeervolle kleuren en comfortabele meubels, met zacht licht, grote ramen en knusse hoekjes.
In ieder appartement staat een basisinrichting: bed, nachtkastje en kledingkast. Verder mag u het appartement zelf inrichten en aankleden.

Lentsehof heeft ook acht echtparen-appartementen. Deze zijn iets groter dan de gewone appartementen (50 m2 in plaats van 33 m2). Wel moet één van beide partners een zorgbehoefte voor dementie (ZZP 5 of ZZP 7) hebben.

Kleine woongroepen
De 78 zorgappartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen, vanaf de begane grond tot de derde etage.

Op elke etage wonen twee woongroepen van negen tot elf bewoners. Per woongroep is er een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken waar we dagelijks vers koken. Ook heeft elke woongroep een gezamenlijk balkon of terras. Met deze kleine groep vormen we met elkaar één huishouden, waarin iedereen elkaar goed kent. Dat is fijn en belangrijk om zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw behoeften.

Zo thuis als maar kan
Om uw leven zoveel mogelijk te houden zoals u gewend was, is het belangrijk dat uw naasten hierin een rol blijven spelen. We vinden het belangrijk dat familie en andere naasten bijdragen aan uw dagelijks leven. Dat kan van alles zijn, van koken tot mee-eten en van blijven logeren tot samen wandelen of een spelletje spelen.

Op Lentsehof vinden we het belangrijk om samen te werken met uw naasten. Zij weten als geen ander waar u behoefte aan hebt en fijn vindt. En kunnen daarin de medewerkers en vrijwilligers ondersteunen. Dat kan van alles zijn, van koken tot mee-eten. En van blijven logeren tot samen wandelen of een spelletje spelen. Zo zorgen we samen dat u thuis bent op Lentsehof.

Behandeling en zorg
Onze behandelaren komen naar u toe om u alle medische zorg en behandeling te geven die u nodig hebt. Dat geldt voor de artsen, de psycholoog, de geestelijk verzorger, de tandarts en ook voor onder meer de fysiotherapeut, de ergotherapeut en de medisch pedicure. De behandeling gebeurt zo veel mogelijk in uw buurt: in uw eigen appartement, in de gezamenlijke ruimten of in de tuin.

Zorgindicatie
Om op Lentsehof te kunnen wonen, heeft u de zorgindicatie ZZP 5 of 7 nodig.
Het Centrum Indicatiestelling geeft deze zorgindicatie. Uw huisarts of zorgverlener kan u daar meer over vertellen.

Geïnteresseerd in wonen op Lentsehof?
Neem contact op met de zorgbemiddelaars van De Waalboog:
024 – 382 64 83  |  zorgbemiddeling@waalboog.nl

 

 

Vragen?

Heeft u vragen over Lentsehof? De zorgbemiddelaars van De Waalboog staan voor u klaar.