Cliëntportaal

Via digitale inzage kunnen bewoners of de daartoe gemachtigde op elk moment, via internet, op een veilige manier in hun zorgdossier of dat van hun naaste meelezen. Opengesteld voor inzage zijn het zorgleefplan, de zorgkaart en zorgrapportages.

shutterstock_739987579

Hoe is de nacht geweest? Is mijn vader al weer wat rustiger? Wat voor dag heeft moeder gehad? Het dossier geeft niet overal antwoord op, maar door mee te lezen krijgt de gebruiker meer inzicht in de gang van zaken. De zorgkaart geeft inzicht in de dagelijkse zorg. In rapportages leest u bijzonderheden terug. Soms wordt er meerdere keren per dag gerapporteerd, soms een aantal dagen niet. Dat is helemaal afhankelijk van de situatie.

Inloggen

Gebruikers kunnen inloggen door te klikken op onderstaande button:


Wie krijgt digitale inzage?

De afdeling/zorgmedewerker zorgt voor de aanvraag. Wilsbekwame cliënten krijgen zelf inzage of bepalen wie namens hen inzage krijgt. Als cliënten wilsonbekwaam zijn, dan bepaalt de (wettelijk) vertegenwoordiger wie inzage krijgt.

Hoe werkt digitale inzage?

Gerechtigden kunnen inloggen via Digitale inzage cliëntdossier. Om in te loggen heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Daarnaast ontvangt u elke keer als u inlogt opnieuw een eenmalig wachtwoord (code van 6 cijfers) via uw mobiele telefoon. In het dossier  klikt u op cliënt en kiest u welk onderdeel u wilt zien. Op de zondag in de oneven weken tussen 19 en 21 uur kan het zijn dat u geen toegang kunt krijgen tot het Cliëntdossier. Op die momenten vindt er technisch onderhoud plaats aan onze ICT-Systemen. Wij hopen op uw begrip.

Lees de gebruikersvoorwaarden. 

Helpdesk

Heeft u problemen met het inloggen? Neem dan contact op met de helpdesk via telefoonnummer: 085 – 77 320 41 (werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend).

Vragen?

Voor vragen over digitale inzage kunt u terecht bij de eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV-er) van de zorgafdeling.