Dagbesteding

Dagbesteding helpt u om zo lang mogelijk thuis te wonen. Wij ondersteunen u bij een prettige en passende invulling van de dag. Misschien heeft u behoefte aan meer contact, begeleiding of een aangename dagbesteding of heeft u geheugenproblemen. Dagbesteding kan dan de oplossing zijn. Wij kijken goed naar uw situatie en wat voor u een passend vervolg is. Dagbesteding Het Tumpke, in zorglocatie De Honinghoeve, zorgt voor een passende daginvulling en het ontlast uw thuissituatie.

Dagbesteding

Op de hoek van zorglocatie De Honinghoeve bieden wij dagbesteding aan ouderen uit de wijk die behoefte hebben aan een prettige invulling van de dag, maar ook structuur en een afwisselend programma. Wij houden rekening met uw wensen en interesses met als doel zo dicht mogelijk bij het dagelijks leven en de dagelijkse dingen te blijven.

Activiteiten
Wij bieden u een afwisselend aanbod met activiteiten: wandelen, beweging in spelvorm, creatieve activiteiten en schilderen. Ook gaan we naar centrale activiteiten die in De Honinghoeve georganiseerd worden, zoals concerten, spelletjesmiddagen of bingo. Dit programma is afgestemd op uw wensen en behoeften. We willen u graag een prettige dag bezorgen met activiteiten die u leuk vindt om te doen.

   

Meer zorg nodig?
Heeft u meer zorg of begeleiding nodig? Dan overleggen  de medewerkers met de zorgprofessionals van De Waalboog.

Kosten en aanvraag
Om gebruik te kunnen maken van de dagbesteding heeft u een geldige Wlz-indicatie nodig van het CIZ. De indicatie kunt u zelf aanvragen of laten aanvragen door de huisarts, praktijkondersteuner, wijkverpleegkundige, geriater of zorgtrajectbegeleider. Ook kunnen onze zorgbemiddelaars u hierbij op weg helpen

In sommige gevallen kan het zijn dat u een eigen bijdrage moet betalen, dat is afhankelijk van uw inkomen. Dit wordt via het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekend.

Interesse?
Wilt u weten of de dagbesteding iets voor u is? U kunt direct contact opnemen met dagbesteding Het Tumpke. Wij helpen u bij uw aanvraag. Ook bent u van harte welkom om eerst te komen kijken en de sfeer te proeven. Dagbesteding Het Tumpke is geopend op werkdagen van 09.30 – 15.30 uur (Fanfarestraat 73, 6544 NX in Nijmegen).

Telefoon: 06 – 82 73 88 54
E-mail: hettumpke@waalboog.nl

 

Vragen?

Heeft u vragen over de dagbesteding? Neem dan contact op met dagbesteding Het Tumpke via 06 - 82 73 88 54 | hettumpke@waalboog.nl