Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Dit is slechts een overzicht.  Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Welke spullen mag ik meenemen?

Uw nieuwe kamer / appartement bij De Waalboog wordt uw nieuwe thuis. U mag alle spullen meenemen die in uw nieuwe kamer / appartement passen. De Waalboog zorgt dat er een kast en bed staat. U kunt verder wat persoonlijke spullen meenemen zoals schilderij, foto’s, klein kastje, stoel.

Hoe ziet de kamer eruit?

Elke kamer of appartement per locatie is verschillend. Sommige kamer hebben een eigen keukenblok en eigen sanitair. Kijk voor meer informatie op de locatiepagina of vraag het onze zorgbemiddelaars .

Is er ook dagbesteding?

Ja, er is op iedere locatie een breed scala aan activiteiten. We organiseren zowel grootschalige activiteiten in de centrale ruimtes als kleinschalige activiteiten op de afdeling, woonkamer. Kijk op onze speciale activiteitenpagina voor alle activiteiten per locatie.

Hoe meld ik mij aan?

Om zorg, begeleiding en behandeling te krijgen van De Waalboog heeft u een zorgindicatie nodig.  U vraagt deze zelf aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. Of uw huisarts of een van onze zorgbemiddelaars helpt u daarbij. De meeste zorg die we aanbieden wordt vergoed op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz) of zorgverzekeringswet. Neem contact op met onze zorgbemiddelaars. Zij helpen u verder.

Zijn er aanvullende producten en diensten en zijn hier kosten aan verbonden?

Wij bieden bewoners extra zorg- en welzijnsproductie en diensten aan die niet onder de Wlz-zorg vallen. Zo bieden wij dagjes uit aan, organiseren wij activiteiten op afdeling en kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de wasserij, kapsalon of Waalboogbus. Voor al deze producten en diensten betaalt u zelf de kosten. U beslist natuurlijk altijd zelf waar u wel of geen gebruik van wilt maken. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina kosten en vergoedingen.

Mag ik roken op een locatie van De Waalboog?

Alle locaties van De Waalboog zijn vanaf 1 juli 2022 rookvrij. Bewoners kunnen dan nog wel in een rookvoorziening in de tuin terecht. Bezoek en medewerkers mogen vanaf dan niet meer op onze locaties roken. Dit komt voort uit de landelijke ontwikkeling waarbij de zorg geheel rookvrij wordt. Ook andere zorgaanbieders hebben hier mee te maken. Meer hierover leest u op deze pagina.

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.