Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Nijevelt

Nijevelt is een gezellig en levendig woonzorgcentrum dat vooral bedoeld is voor ouderen met dementie. Maar ook mensen met een lichamelijke zorgvraag zonder dementie vinden er een warm thuis.

Verzorgingstehuis Nijmegen

Locatie en omgeving

Nijevelt ligt aan de Heyendaalseweg, dicht bij de voorzieningen in het centrum van Nijmegen. Het openbaar vervoer is op loopafstand. De locatie beschikt over voorzieningen als een Brasserie, ontmoetingsruimte en tuin.

Zorg en behandeling

We bieden verpleeghuiszorg en (psychogeriatrische) behandeling aan mensen die meer hulp nodig hebben dan de thuiszorg of mantelzorger kan geven. We ondersteunen bij dagelijkse handelingen als wassen, aankleden, eten en drinken. En helpen waar nodig structuur in de dag aan te brengen. Bij de zorg en behandeling zijn verschillende professionals betrokken: verzorgenden, verpleegkundigen en de specialist ouderengeneeskunde. Als nodig, schakelen we de hulp in van specialistische zorgverleners als de psycholoog, fysiotherapeut, logopedist of ergotherapeut.

“Wekelijks bezoek ik met mijn hond Tess verschillende bewoners die vroeger een hond hadden. Dit soort knuffelmomenten vinden ze heerlijk. Bovendien is het een goede manier om herinneringen op te halen.”

Lees verder meer verhalen

Wonen bij Nijevelt

In totaal wonen op Nijevelt zo’n 80 bewoners, verspreid over zorgappartementen en kleinschalige woonvoorzieningen. Zorgappartementen hebben een eigen slaapkamer met sanitari en een keukenblokje. Bewoners delen met elkaar een huiskamer en een gezamelijke keuken.

Passend bij u

Bij De Waalboog vinden we het belangrijk dat u uw eigen levensstijl kunt behouden, óók als u niet meer thuis woont. Daarom kijken we naar wat u gewend was te doen en wat u aan hobby’s en activiteiten heeft. Daar sluiten we zo goed mogelijk bij aan. Bovendien stellen we samen een persoonlijk zorgleefplan op, met afspraken over uw zorg, privacy, dagbesteding, sociale leven en zingeving. Zo geven we samen met u en de mensen uit uw omgeving een passend vervolg aan uw leven.

Verbouwing

Nijevelt hebben we tot voor kort een volledige metamorfose gegeven. De hoogbouw is geen onderdeel meer van het woonzorgcentrum en we hebben de laagbouw volledig vernieuwd. Dit gebouw heeft een eigen entree gekregen en een nieuwe Brasserie.

Vragen?

Heeft u vragen over Nijevelt? De zorgbemiddelaars van De Waalboog staan voor u klaar.