Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Samen zorgen dat

De ouderenzorg gaat de komende jaren flink veranderen. Mensen worden ouder, blijven langer thuis wonen en hebben vaak complexere zorg nodig. Daarnaast zijn er steeds minder zorgmedewerkers die de zorg en behandeling kunnen bieden. Binnen De Waalboog gaan we het daarom anders organiseren, graag samen met u als naaste.

Waalboog20

Samen zorgen

Wanneer uw naaste komt wonen in een woonzorglocatie van De Waalboog, kijken wij graag samen met u wat nog wel kan. Hierbij vullen wij aan wat er nodig is, vanuit onze expertise. We gaan graag met u een waardevolle relatie aan. Zo komen wij bij uw naaste thuis in de dagen voor de verhuizing naar De Waalboog, zodat wij u en uw naaste beter kunnen leren kennen, maar dat u ook een beeld van ons krijgt.

We gaan zoveel mogelijk uit van het gewone leven, wat betekent het hebben van een eigen woonruimte en het voeren van een gezamenlijk huishouden met medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en medewerkers. We kunnen dit organisatie door het zoveel mogelijk helpen in stand houden van bestaande relaties. Waarbij we u uitnodigen om te blijven doen wat u al gewend was te doen. U kunt denken aan het meehelpen bij de voorbereidingen van de maaltijden, u kan mee eten, blijven logeren, dat rondje blijven wandelen, meegaan naar activiteiten.

     


Partners in de zorg

Wilt u met vaste regelmaat helpen in de dagelijkse zorg en/of helpen bij de maaltijden of activiteiten? Dan werken wij graag met u samen als ‘partners in de zorg’.  Partners in de zorg is een initiatief binnen De Waalboog voor de waardering van de structurele zorg en ondersteuning door naasten. Hiervoor stellen wij dezelfde faciliteiten ter beschikking als voor de vrijwilligers van De Waalboog.

Bekijk ook de folder: Folder Partners In De Zorg

Meer informatie en/of aanmelden kan via informelezorg@waalboog.nl

Meest gestelde vragen

Tips en achtergrondinformatie voor naasten 

Harry (82) is een veel geziene man op Nijevelt. Zijn vrouw woont al enige jaren op deze locatie. Naast dat hij graag bij zijn vrouw op bezoek komt vindt hij het fijn om ook wat extra’s voor de bewoners te betekenen. Hij helpt wekelijks mee bij de wandelclub, kookt op zondag en bestelt ook alle boodschappen voor de afdelingen. En daar zijn bewoners én medewerkers maar wat blij mee!

Lees verder