Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Ouderen met dementie

Lukt het u niet meer om thuis te wonen? Dan kunt u vertrouwen op de zorg, behandeling en ondersteuning van De Waalboog. We geven een passend vervolg aan uw leven. Zo thuis als maar kan.

dementerende ouderen

 

Dementerende ouderen

Als uw geheugen het steeds meer laat afweten, lukt het vaak nog een tijdje om met de hulp van uw mantelzorger en thuiszorg op uzelf te blijven wonen. Tot het moment komt dat het niet meer gaat. Bijvoorbeeld omdat u niet meer de juiste woorden kunt vinden, de weg steeds vaker kwijt bent en uw karakter en gedrag veranderen. Dan helpen we u graag verder.

Dagbehandeling

U kunt een of meerdere dagen per week terecht op een van onze dagbehandelingen. Wij bieden dagbehandeling voor ouderen met dementie en voor jonge mensen met dementie. In een huiselijke, veilige en geborgen setting bieden we structuur, activiteiten en behandeling. We sluiten aan bij wat u kunt en graag doet. Ondertussen krijgt uw mantelzorger tijd om een beetje op adem te komen. U eet en slaapt nog wel thuis.

Bekijk hier onze vormen van dagbehandeling

Wonen bij De Waalboog

Als thuis wonen niet langer een optie is, dan zoeken we naar een blijvende oplossing bij De Waalboog. Samen kijken we welke woonvorm het beste bij u en uw zorgvraag past. Misschien is een afdeling kleinschalig wonen iets voor u. Of juist een verpleegafdeling, waar we u iets intensievere zorg en begeleiding kunnen bieden.

Bekijk hier onze woonlocaties.

Specialistische zorg en behandeling

Wij bieden zorg en behandeling op maat, afgestemd op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Daarbij zijn verschillende professionals betrokken; mensen die jarenlange ervaring hebben en precies weten hoe ze om moeten gaan met mensen met dementie. Dankzij hun expertise weten we hoe we antwoord kunnen geven op uw zorgvraag. Passend bij wie u bent, wat u kunt en wat u graag nog wil.

Ouderen met dementie en gedragsproblemen

Ouderen met dementie en psychiatrische zorgvraag

“Wekelijks bezoek ik met mijn hond Tess verschillende bewoners die vroeger een hond hadden. Dit soort knuffelmomenten vinden ze heerlijk. Bovendien is het een goede manier om herinneringen op te halen.”

Lees verder

Vragen?

Heeft u vragen over onze zorg voor ouderen met dementie? Neem dan contact op met de zorgbemiddeling van De Waalboog