Observatie

Soms is niet direct duidelijk wat uw zorgvraag is. Of welke behandeling, begeleiding en woonomgeving het beste bij u passen. In dat geval kunnen we u voor observatie en diagnose tijdelijk opnemen op afdeling De Brug.

Honinghoeve16 Verkl

Afdeling De Brug van expertisecentrum Joachim en Anna is een unieke instroom-, doorstroom- en observatieafdeling binnen De Waalboog. U verblijft hier tijdelijk als we een beter beeld willen krijgen van uw dementie en gedrag. Of als we nog niet weten óf u aan dementie lijdt. Op basis van onze bevindingen gaan we samen op zoek naar een passend vervolg.

Op zoek naar uw zorgvraag

Hoewel u slechts tijdelijk op de afdeling verblijft, doen we onze uiterste best om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt op De Brug. We hebben aandacht voor uw wensen, behoeften en mogelijkheden en proberen ons een goed beeld te vormen van welke plek en behandelingsvorm goed aansluiten bij uw zorgvraag.

Afdeling

De Brug beschikt in totaal over 13 eenpersoonskamers, een gezamenlijke huiskamer en een eigen binnentuin. Uiteraard kunnen u en uw familie gebruikmaken van alle faciliteiten van locatie Joachim en Anna. Kijk hier voor meer informatie over de locatie.

Vragen?

Heeft u vragen over de observatieafdeling binnen De Waalboog? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaars van De Waalboog