Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Observatie

Soms is niet direct duidelijk wat uw zorgvraag is. Of welke behandeling, begeleiding en woonomgeving het beste bij u passen. In dat geval kunnen we u voor observatie en diagnose tijdelijk opnemen op afdeling Brink.

Honinghoeve16 Verkl

Afdeling Brink van expertisecentrum Joachim en Anna is een unieke instroom-, doorstroom- en observatieafdeling binnen De Waalboog. U verblijft hier tijdelijk als we een beter beeld willen krijgen van uw dementie en gedrag. Of als we nog niet weten óf u aan dementie lijdt. Op basis van onze bevindingen gaan we samen op zoek naar een passend vervolg.

Op zoek naar uw zorgvraag

Hoewel u slechts tijdelijk op de afdeling verblijft, doen we onze uiterste best om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. We hebben aandacht voor uw wensen, behoeften en mogelijkheden en proberen ons een goed beeld te vormen van welke plek en behandelingsvorm goed aansluiten bij uw zorgvraag.

Afdeling

De Brink bestaat uit twee woongroepen met elk 9 appartementen. Iedere woongroep heeft een eigen gezamenlijke huiskamer met terras en tuin. Uiteraard kunnen u en uw familie gebruikmaken van de centrale faciliteiten van locatie Joachim en Anna. Kijk hier voor meer informatie over de locatie.

Vragen?

Heeft u vragen over de observatieafdeling binnen De Waalboog? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaars van De Waalboog