Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Ons verhaal

Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over uw welbevinden. Passend bij wie u bent en wat u graag doet. En passend bij uw omstandigheden. Samen met u en de mensen om u heen geven we een betekenisvolle invulling aan uw leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan.

Kloosterhof04 Verkl

Als ouderdomsproblemen de kop opsteken, begint u – ongewild, maar onvermijdelijk – aan een reis door het Land van de Ouderenzorg. De Waalboog is een expert op het gebied van zorg en behandeling van kwetsbare ouderen en begeleidt u graag. U kunt al instappen als u nog thuis woont, door de hulp in te roepen van onze behandelaren van Waalboog Thuis. Of pas als verhuizing naar ons woonzorghuis echt noodzakelijk is. U bepaalt zelf het tempo, het aantal tussenstops en de route van de reis.

Onderweg focust De Waalboog samen met u en uw naasten steeds op de bedoeling: een passend vervolg geven op het leven dat u leeft. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om ieders welbevinden, om dat van alle bewoners en cliënten. U bepaalt zoveel mogelijk zelf hoe dat er voor u uitziet … de bedoeling.

De Waalboog geeft vorm aan welbevinden – samen met u en de mensen om u heen. We doen dat met:

  • persoonsgerichte zorg, zodat u zich als mens echt gehoord en gezien voelt.
  • een kleinschalige en huiselijke woonplek, met ruimte voor uw naasten en vrijwilligers bij te blijven dragen aan uw leven.
  • voldoende deskundige zorg, behandeling en begeleiding, afgestemd op uw wensen, behoeften en mogelijkheden.
  • slimme technologie, die u en uw naasten de ruimte biedt om zo zelfstandig mogelijk uw leven in te vullen.

Zo voegen we leven aan uw dagen toe: een reis met maximaal welbevinden voor u als bewoner of cliënt van De Waalboog. Samen met de mensen die zo belangrijk voor u zijn: een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

Wilt u meer weten? Lees dan Met de focus op welbevinden: een prettig leesbaar magazine, in klare taal. Of klik door naar onze missie en visie.

Bij De Waalboog zetten we ons er continu voor in om bewoners een passend vervolg van hun leven te geven. Wij verdiepen ons in hoe iemand heeft geleefd. Wat was belangrijk voor hem of haar en wat kunnen we daarvan nog voortzetten? Dat is per persoon heel verschillend en dus maatwerk. Het bezoek van een bewoner van Nijevelt aan de jubileumviering van zijn oude ijshockeyclub is daar een mooi voorbeeld van.

Lees verder

Lees onze verhalen uit de praktijk om te zien hoe wij ons inzetten om bewoners een betekenisvolle invulling van hun leven te geven.

 

Vragen?

Wil je meer weten over ons verhaal? Of heb je een vraag? We helpen je graag.