Ons verhaal

Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over een passend vervolg vinden. Passend bij wie u bent en wat u graag doet. En passend bij uw omstandigheden. Samen met u en de mensen om u heen geven we een waardige invulling aan uw leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan.

Honinghoeve21 Verkl

We verdiepen ons in uw verhaal en in dat moment van uw leven waarin alles nog ‘paste’. En u nog geen zorg nodig had. Het moment dat voor u alles nog bij elkaar kwam: uw thuis, de mensen om u heen, dierbare gewoonten en bijzondere rituelen. Met onze zorg, ondersteuning en begeleiding sluiten we aan bij uw verhaal en het leven dat u leidde vlák voor het kantelpunt. We gaan op zoek naar de beste manier om uw dagelijks leven bij De Waalboog voort te zetten. Lees hier onze missie, visie en kernwaarden.

Maatwerk

Een passend vervolg bieden betekent dat we maatwerk leveren. Onze professionals weten wie u bent, waar u vandaan komt en wat u graag doet. In nauw overleg met u, de mensen om u heen en onze vrijwilligers spelen we in op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Zodat u – ondanks uw ouderdomsproblematiek – kwaliteit van leven ervaart bij De Waalboog. En blíjft ervaren.

“Iedere maand verzorg ik huiskamerconcertjes op de afdelingen Iris en Waterlelie van Joachim en Anna met mijn cello. Daarmee probeer ik aan te sluiten bij wat bewoners vroeger mooi vonden – en nog altijd mooi vinden.”

Lees verder

Lees onze verhalen uit de praktijk om te zien hoe wij ons inzetten om bewoners een passend vervolg te bieden.

 

Vragen?

Wil je meer weten over ons verhaal? Of heb je een vraag? We helpen je graag.