Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Zorg regelen

We kunnen ons voorstellen dat er veel op u afkomt als u extra zorg en ondersteuning heeft en misschien moet verhuizen naar een woonzorgcentrum. Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. U bereikt de afdeling Zorgbemiddeling op werkdagen, tel. 024 – 382 64 83.

Bent u benieuwd wat De Waalboog precies voor u kan betekenen? Onze zorgbemiddelaars denken met u mee! Als u wilt, geven ze graag een rondleiding op een van onze locaties. Daarnaast bekijken ze samen met u welke vorm van zorg of wonen het beste bij u en uw zorgindicatie past. Ook kunnen ze u informeren over eventuele wachttijden en tussenoplossingen als u niet direct bij De Waalboog terecht kunt. Indien nodig bemiddelen zij bij de inzet van thuiszorg of een andere zorgaanbieder.

Zorgindicatie

Om zorg, begeleiding en behandeling te krijgen van De Waalboog heeft u een zorgindicatie nodig.  U vraagt deze zelf aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. Of uw huisarts of een van onze zorgbemiddelaars helpt u daarbij. De meeste zorg die we aanbieden wordt vergoed op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz) of zorgverzekeringswet.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Vindt u het prettig als een onafhankelijk iemand met u meedenkt en -kijkt? Schakel dan een cliëntondersteuner in. Dit kan via het zorgkantoor uit uw regio (zie www.vgz-zorgkantoren.nl), of via MEE of Adviespunt Zorgbelang. Een onafhankelijke cliëntondersteuner denkt met u mee over hoe u de zorg kunt organiseren die het beste bij uw situatie past. Hij of zij is vooral gericht op het versterken van uw positie, zodat u in weloverwogen keuzes kunt maken. U kunt zelf kiezen van wie u cliëntondersteuning wilt ontvangen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie.

Zo helpen we u de overstap te maken

In zeven stappen helpen we u de overstap te maken van thuis naar wonen bij De Waalboog.
Klik hier voor meer informatie over hoe deze stappen er uit zien.

Vragen?

Heeft u vragen over onze zorg en/of wilt u direct de zorg regelen? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaars van De Waalboog.