Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Praktijkonderzoek

De Waalboog heeft de ambitie om te werken volgens de nieuwste inzichten en kennis van de wetenschap. Om dit te realiseren streven wij naar een werkklimaat waarin zoeken, ontwikkelen en toepassen van kennis en nieuwe inzichten gewoon is en gestimuleerd wordt. Dit om enerzijds de kwaliteit van leven van bewoners en de kwaliteit van de langdurige zorg te verbeteren, anderzijds het werkklimaat voor medewerkers aantrekkelijk te maken.

Onderzoek

Naast het deelnemen aan regionale en landelijke onderzoeken op het gebied van kwaliteit van de langdurige zorg, stimuleren we ook om binnen De Waalboog onderzoek uit te voeren. Hierbij willen wij direct aansluiten bij praktijkvragen die medewerkers hebben. De kritische blik vanuit de zorgmedewerkers vormt het uitgangspunt van Waalboog specifiek onderzoek. We stimuleren de medewerkers vooral om uit eigen initiatief en vanuit intrinsieke motivatie, praktijkvragen op te stellen. Deze praktijkvragen ontstaan vanuit praktische problemen en vraagstukken van het alledaagse zorgen. De praktijkonderzoeker van De Waalboog ondersteunt deze medewerkers door onder andere te helpen bij het formulieren van praktijkvragen, praktijkgericht onderzoek, project of literatuuronderzoek uit te voeren. De medewerkers blijven eigenaar van hun vraagstuk en antwoord.

UKON

De Waalboog is aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON); een samenwerkingsverband tussen 19 zorgorganisaties en de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde / Ouderengeneeskunde van het Radboudumc. De functie Praktijkonderzoeker is in het kader van duurzame kennisinfrastructuur van het UKON door een ZonMw subsidie mogelijk gemaakt.

Onderzoek uitvoeren bij De Waalboog

Wilt u onderzoek uitvoeren bij De Waalboog? Stuur dan het meldingsformulier samen met een zo volledig mogelijk onderzoeksprotocol naar onderzoek@waalboog.nl. De aanvraag wordt intern beoordeeld, waarna het advies wordt teruggekoppeld. Heb je vragen over het uitvoeren van onderzoek bij De Waalboog? Neem dan contact op met één van de praktijkonderzoekers.

Vragen over het praktijkonderzoek

Wanneer u nog geen concreet onderzoekvoorstel heeft, of ideeën of projecten heeft waar u graag met ons over wilt praten? Neem dan contact op met één van onze praktijkonderzoekers van De Waalboog.

Caroline Tittelbach
Email: praktijkonderzoeker@waalboog.nl

Eline van Buuren
Email: praktijkonderzoeker@waalboog.nl

Vragen?

Heeft u vragen over het praktijkonderzoek binnen De Waalboog? Neem dan contact op met één van onze praktijkonderzoekers

Caroline Tittelbach

Praktijkonderzoeker en geriatriefysiotherapeut

Eline van Buuren

Praktijkonderzoeker en logopedist