Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Expertisecentrum Joachim en Anna

Joachim en Anna is rustig gelegen in een groene omgeving aan de rand van Nijmegen. Het expertisecentrum staat bekend om de warme, gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid. De zorg en behandeling zijn er van hoge kwaliteit. We zijn met name gespecialiseerd in mensen met dementie die ook gedragsproblemen hebben.

LR Magnolia 04

Locatie en omgeving

Joachim en Anna ligt aan de Groesbeekseweg in de wijk Nijmegen-Oost. Momenteel vindt er een groot nieuwbouwtraject plaats, waarmee deze locatie geheel voldoet aan de wensen van toekomstbestendige ouderenzorg.  Inmiddels zijn vier van de zes nieuwe gebouwen al in gebruik genomen. In kleine woongroepen streven we naar een huiselijke sfeer. Bewoners hebben mooie ruime studio’s met eigen sanitair. De gezamenlijke woonkamer  is de centrale plek voor ontmoetingen. Voor kleine activiteiten, samen koken en eten of een kletspraatje met vrijwilligers en medewerkers. Het komende jaar bouwen we aan de laatste twee nieuwe gebouwen. Begin 2025 zijn deze gereed.

Vanaf de locatie kunt u wandelen in de nabijgelegen bossen. Bovendien zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt. De bushalte ligt direct om de hoek; u bent zo in het centrum van Nijmegen. De locatie beschikt over een knusse brasserie, oefenzaal voor fysiotherapie, pedicure, winkeltje, kapster en fraaie tuin in wording.

Specialistische zorg

Bij Joachim en Anna wonen veelal ouderen met complexere zorgvragen. Zoals dementie in combinatie met ernstige gedragsproblemen of chronische ziekten. En ouderen met psychische problemen. Onze multidisciplinaire teams hebben bijzondere expertise hierin opgebouwd en werken vaak samen met zorgaanbieders in de regio en het RadboudUMC. Ook stellen zij hun kennis en expertise beschikbaar aan de andere locaties van De Waalboog.

Passend bij u

Bij Joachim en Anna stemmen we ons aanbod af op uw zorgvraag en behoeften. We vinden het belangrijk dat u thuis bent bij De Waalboog en dat uw partner, kinderen, familie en vrienden zich óók thuis voelen en betrokken zijn bij uw zorg. Zij zijn immers onderdeel van uw sociale leven en weten als geen ander wie u bent en waar u vandaan komt.

 

Nieuwbouw

Joachim en Anna wordt de komende jaren volledig vernieuwd. De locatie krijgt meer het karakter van een dorp, met verschillende groepjes woningen waar zorg en het dagelijks leven in elkaar opgaan. We bouwen in fases, waarbij we ernaar streven dat bewoners maar één keer hoeven te verhuizen. In 2025 zijn de werkzaamheden klaar. Lees hier meer over de ontwikkeling van het nieuwe Joachim en Anna.


Bekijk hier de afzonderlijke nieuwe gebouwen en de geboden expertise

 

 

 

Vragen?

Heeft u vragen over Joachim en Anna? De zorgbemiddelaars van De Waalboog staan voor u klaar.