Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Succesvolle editie ‘ommetje op rolletjes’

Algemeen, Nijevelt, Zorg

Ze zijn in de tachtig of de negentig en een enkeling is zelfs honderd-plus, de deelnemers aan het Ommetje op rolletjes. 42 bewoners van woonzorgcentrum Nijevelt zijn zaterdag 5 oktober op expeditie geweest door hun wijk, dankzij vrijwilligers die hun rolstoel voortduwen. Op de route worden ze getrakteerd op culturele verrassinkjes.

Ommetje op rolletjes

Burgemeester Brulls opent dit leuke evenement en neemt de tijd om met verschillende bewoners en vrijwilligers te spreken. Ook Waalboogbestuurder Loeks van der Veen is aanwezig en locatiemanager Toos Smulders loopt met haar partner mee als één van de vele vrijwilligers die nodig zijn om dit evenement succesvol te maken. De bewoners hebben genoten. Het was lekker om buiten te zijn en op bijzondere plaatsen te komen.

Initiatief

Het Ommetje op rolletjes is een initiatief van Club Goud, De Waalboog en de Nacht van de Ommetjes. Het is een nieuw onderdeel van de Nacht van de Ommetjes, die zaterdagavond 5 oktober voor de negende keer werd gehouden. Het Ommetje op rolletjes is afgestemd op ouderen: geen 4, maar 1,5 kilometer lang en overdag.

De Gelderlander schreef er een leuk verslag van.

 

foto’s: Elske Nissen