Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Woonontwikkelingen & Nieuwbouw

Om een passende woonomgeving te bieden die aansluit bij de behoeften van de bewoners gaat De Waalboog de komende jaren haar woonomgevingen op verschillende locaties grondig aanpassen en komen er nieuwe kleinschalige locaties. Zo willen we een aantrekkelijk en eigentijds woningaanbod bieden waar we op de persoon afgestemde zorg kunnen bieden.

Nieuwbouw Joachim En Anna Brink Impressie Verkleind

Zelf regie houden

Het aantal ouderen neemt de komende jaren sterk toe. De trend is dat zij langer thuis blijven wonen en later bij De Waalboog komen met complexere zorgvragen. Ouderen willen zo lang mogelijk de regie houden over hun eigen leven, met bijpassende zorg en huisvesting. Daar speelt De Waalboog op in met de woonplannen.

Afscheid en nieuwbouw

Zo krijgt Joachim en Anna uitgebreide nieuwbouw. Ook komen er de komende jaren nieuwe locaties in verschillende Nijmeegse wijken. Tegelijkertijd nemen we afscheid van verouderde panden, die niet meer passend zijn voor hedendaagse zorg. Dat geldt voor het St. Jozefklooster. Het St. Jozefklooster huurt De Waalboog terug totdat de nieuwe woonruimten voor de bewoners beschikbaar zijn. Zo kan iedereen voorlopig rustig blijven wonen waar ze wonen. De Honinghoeve en de laagbouw van Nijevelt blijven eigen Waalboog-locaties die in een latere fase aanpassingen krijgen.

Recente bouwontwikkelingen per locatie

Via onderstaande links leest u per locatie de achtergrond en ontwikkelingen van die locatie:

Bouwkrant

Jaarlijks brengen we een centrale bouwkrant uit met alle woon- en bouwontwikkelingen op alle locaties. Tussentijds houden we betrokkenen van een bepaalde locatie op de hoogte met informatie die voor hen relevant is.

Mooie werkomgeving 

Ook medewerkers krijgen in de nieuwbouw een fijne werk­omgeving. Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in complexe zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken. Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen.
Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiters van De Waalboog, telefoon 06-185 455 30, e-mail: recruitment@waalboog.nl Bekijk ook onze vacatures.

Volg ook onze Werken bij pagina op Facebook.

 

Heeft u vragen over de nieuwbouwontwikkelingen? Onze projectleider vastgoed staat voor u klaar.

Corine Aarnoudse

Projectmedewerker vastgoed

06 244 03 280   

Stuur e-mail