Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Mensen in de laatste levensfase

Bent u in de laatste fase van uw leven en is thuis sterven niet wenselijk of mogelijk? Bij Hospice De Linde bieden we persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en palliatieve zorg, gericht op kwaliteit van leven en waardig sterven.

J&A_Hospice_Annemiek Aalbers03_fotograaf Goedele Monnens_uitsnede liggend

In een vertrouwde, warme sfeer stemt ons specialistisch team de palliatieve, terminale zorg af op uw wensen en behoeften. We proberen het u zo comfortabel mogelijk te maken en zoeken samen met u en uw familie naar de juiste wijze om ongemak weg te nemen, pijn te verlichten, of om te gaan met angsten en zorgen. Zo begeleiden we u bij uw sterfproces. Op een manier die bij u past. 

Team palliatieve zorg

U bent in handen van een deskundig zorgteam, met onder andere verpleegkundigen, verzorgenden, een kaderarts palliatieve zorg, een psycholoog en een geestelijk verzorger. We kunnen uiteraard ook een beroep doen op de fysiotherapeut, diëtist, logopedist of ergotherapeut. Verder beschikken we over een groot team van ervaren en betrokken vrijwilligers die individuele aandacht geven en kleine activiteiten met u kunnen ondernemen, voor zover dat gaat en er behoefte aan is. Bovendien vormen de vrijwilligers samen een waakgroep. Zodat u ook ’s nachts een luisterend oor heeft.

Complexe zorgvraag

We bieden ook palliatieve, terminale zorg en begeleiding aan mensen met een complexe zorgvraag, dus bij wie er méér speelt dan een lichamelijke zorgvraag. Denk aan mensen met psychische problemen of geheugenproblemen. Ons team beschikt over de juiste expertise om te zorgen dat ook zij zoveel mogelijk comfort ervaren in de laatste fase van hun leven.

Over het verblijf bij Hospice De Linde

Het hospice is een kleine, aparte afdeling binnen Joachim en Anna. Het bestaat uit acht éénpersoonskamers, met elk een eigen badkamer, keukenblok en terras. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. U bent vrij om uw persoonlijke spullen of meubels mee te nemen en zo een eigen, vertrouwde sfeer te creëren. De Linde beschikt ook over een huiskamer en gemeenschappelijke tuin. Natuurlijk bent u welkom om gebruik te maken van de faciliteiten van Joachim en Anna.

Netwerk palliatieve zorg

Hospice De Linde is aangesloten bij Netwerk Palliatieve Zorg – Zuid Gelderland. Hierin proberen we samen met andere zorgorganisaties palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren.

Vragen?

Heeft u vragen over onze zorg voor mensen in hun laatste levensfase? Neem dan contact op met de zorgbemiddeling van De Waalboog