Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Mensen met een lichamelijke zorgvraag

Heeft u een lichamelijke zorgvraag en lukt het niet langer om voor uzelf te zorgen? Ook dan zijn we er voor u. Met behandeling aan huis, verzorgingshuiszorg of reguliere verpleeghuiszorg in een van onze woonzorgcentra, of juist specialistische zorg en behandeling in expertisecentrum Joachim en Anna. Net wat u nodig heeft.

Moestuin HH (2)

Bij een lichamelijke zorgvraag kunt u denken aan bijvoorbeeld Parkinson, reuma of ernstige longemfyseem. Of misschien heeft u onlangs een hersenbloeding gehad. Als de zorg voor uw mantelzorger te zwaar wordt, gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. Onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen kunnen bij u aan huis komen. Of misschien heeft u tijdelijk opvang nodig om te revalideren of herstellen. Gaat het thuis echt niet meer, dan kunt u voor verzorging en verpleging terecht op een van onze zorglocaties.

Somatische zorg en behandeling

Verblijft u bij De Waalboog, dan bent in handen van een specialistisch team dat uit verschillende zorgprofessionals bestaat. In een huiselijke, veilige sfeer bieden zij u zorg en behandeling op maat. U krijgt hulp bij het wassen, naar bed gaan, aankleden, eten, medicijngebruik en het invullen van uw dag. Daarbij kijken we goed naar wat u nog zelf kunt en graag wilt doen. Of wat uw familie graag voor en met u doet.

Wonen bij De Waalboog

Bij De Waalboog bieden we op verschillende locaties somatische (lichamelijke) zorg aan, in verschillende woonvormen. In welk centrum of op welke afdeling u terecht komt, hangt af van hoeveel zorg of verpleging u nodig heeft. Uw voorkeur wordt daarin uiteraard ook meegenomen. Maar waar u ook komt te wonen, wij sluiten aan bij wie u bent en wat u graag doet. En verandert uw zorgvraag? Dan bewegen we mee. Zo geven we een passend vervolg aan uw leven.

Complexe zorgvraag

Soms is er meer aan de hand en gaat een lichamelijke zorgvraag samen met veranderingen in het geheugen en gedrag. We zijn gespecialiseerd in de zorg en behandeling van ouderen met een lichamelijke en psychiatrische zorgvraag.
Hier leest u er meer over.

Vragen?

Heeft u vragen over onze zorg voor mensen met een lichamelijke zorgvraag? Neem dan contact op met de zorgbemiddeling van De Waalboog