Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Campagne ‘Van meeloopdag naar baan in de ouderenzorg’

Algemeen

De Waalboog start in oktober met de wervingscampagne ‘Van meeloopdag naar baan in de zorg’ in de regio Nijmegen. Deze campagne richt zich met name op potentiële kandidaten met een zorgdiploma die vrijblijvend een dag willen meelopen bij De Waalboog! Op deze wijze willen we op een laagdrempelige wijze potentiële sollicitanten aan ons binden.
Via een meeloopdag verlagen we de drempel om te solliciteren. Er zijn al verscheidende nieuwe medewerkers die op deze manier een baan binnen De Waalboog hebben gevonden.

 

Abriposter ManonDerks1

Campagne ‘Van meeloopdag naar baan in de ouderenzorg’

Er worden verschillende middelen ingezet. Zo kun je ons een maand zien in maart liefst 20 bushokjes in Nijmegen, middels een abriposter; met ‘onze’ medewerkers in de hoofdrol! Ook online komt er een bannercampagne die met name te zien is op bijvoorbeeld www.gelderland.nl en daarnaast komt er een advertentie in de Gelderlander op zaterdag 16 oktober.

Meelopen?!
Kom een kijkje nemen als verzorgende/ verpleegkundige bij De Waalboog

Heb je een zorgdiploma en toe aan een volgende stap in je carrière, maar wil je nog niet meteen solliciteren? Loop eens met ons mee en ontdek of werken bij De Waalboog iets voor jou is!

Meer informatie en/of aanmelden: www.waalboog.nl/meeloopdag