Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Teamcoach Zorg

Ben jij een coach met managementervaring? Heb je kijk op zorg? Kun je het ene moment coachend actief zijn en het andere moment meer sturing geven? Word dan teamcoach zorg op locatie De Honinghoeve.

Teamcoach zorg

Vacature: Teamcoach zorg
Uren: in overleg
Salaris: €3.256, – €4.906

De teamcoach zorg is een belangrijke functie binnen De Waalboog. Je bent de verbindende kracht tussen de zorgprofessionals in het team en de organisatie daaromheen. Je bent verbonden aan gemiddeld twee afdelingen en bent daar integraal verantwoordelijk voor. Als teamcoach toon je leiderschap, coach je en stuur je in aansluiting bij de taakvolwassenheid van het team in alle voorkomende processen. Denk daarbij onder andere aan:

 • Het vormgeven van de zorg vanuit het perspectief van welbevinden;
 • Het werken volgens het vastgestelde kwaliteitskader verpleeghuiszorg;
 • Bieden van verzuimbegeleiding met focus op preventie;
 • Bewaken van de kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting passend binnen de gestelde kaders van de begroting en de zorgzwaarte binnen de afdeling.

Als teamcoach zorg ben jij ook verantwoordelijk voor de (professionele) ontwikkeling van jouw team en de individuele teamleden:

 • Je stemt jouw leiderschapsstijl af op de taakvolwassenheid van het team en bevordert met interventies de zelfstandigheid van het team;
 • Je draagt bij aan het bevorderen van de samenwerking binnen het integrale zorgteam door kennis, vaardigheden en talenten van individuele medewerkers met elkaar te verbinden;
 • Je stimuleert, ondersteunt en adviseert de zorgmedewerkers van de teams om zelf verantwoordelijkheid te nemen en problemen op te lossen. Dat betekent dat je afstand moet (durven) nemen als het kan en nabij moet zijn wanneer dat nodig is;
 • Je biedt de zorgmedewerkers ruimte om uitvoering te geven aan goede, passende zorg voor bewoners. Je stimuleert en inspireert waar nodig. 

Wat vragen wij van je?

 • Je beschikt over een afgeronde, relevante hbo-opleiding en coachende vaardigheden;
 • Je hebt ervaring met veranderprocessen. Je beschikt over aantoonbare relevante werkervaring in het coachen en aansturen van een team;
 • Je laat de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort en bent alert op dié situaties waar een bijdrage van je wordt verwacht;
 • Je bent ondernemend en inspirerend en hebt een heldere communicatiestijl;
 • Je bent in bezit van bedrijfsmatige kwaliteiten, durft vaste patronen te doorbreken en nieuwe initiatieven te nemen;
 • Je bent goed benaderbaar en weet te (ver)binden en te boeien;
 • Je bent op de hoogte van zorg- en maatschappelijke ontwikkelingen, van verschillende relevante financieringsvormen en het effect daarvan op de bedrijfsvoering;
 • Je bent niet bang besluiten te nemen wanneer de situatie hierom vraagt.

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Met deze vacature zijn wij op zoek naar een teamcoach voor onze locatie Honinghoeve. Het kan zo zijn dat er in de toekomst uitwisseling plaats vindt met teamcoaches van andere locatie.

Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Locaties van Stichting de Waalboog:

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog. Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets!

Wij bieden:

 • Een salaris tussen €3.256, – €4.906,- op basis van 36 uur (CAO-VVT FWG55);
 • Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • 8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 21 april 2024 via de sollicitatieknop.
Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met de clustermanager Toos Smulders (06-22214696).

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.
Volg nu ook onze 
pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures

Als interieurverzorgende houd jij de bewonerskamers, huiskamers en kantoorruimtes schoon. Jij zorgt voor een schone werk- en woonomgeving binnen verschillende locaties van De Waalboog. Ben je gezellig en houd je van een praatje? Perfect: dan zijn wij op zoek naar jou!

Bijbaan interieurverzorging (zomerperiode)

Uren: gemiddeld 20 uur per week. Verspreid over 5 dagen in de week, namelijk maandag tot en met vrijdag van 7.00-12.00 uur.

Salarisschaal : €2156-€2616 op basis van 36 uur per week.

Locatie(s):

Waarom een vakantiebaan als interieurverzorgende bij De Waalboog? 
Je hebt als interieurverzorgende een zelfstandige baan: je gaat elke werkdag alleen op stap. Je maakt kamers van bewoners schoon, maar ook huiskamers en kantoorruimtes. Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem! Op je takenlijst staat namelijk precies wat er gedaan moet worden. Maak je tijdens het poetsen ook nog eens graag een gezellig praatje en heb je een luisterend oor? Perfect: dan zijn we op zoek naar jou!

Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner. Dat kan bij ons in de zomerperiode van juni tot en met eind september.

Interesse?
Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Hanneke Bakker of Nick de Waard via 06 – 18 54 55 30. Of reageer direct via de sollicitatieknop.

We kijken naar je uit!