Verzorgende IG (nachtdiensten), afdeling De Brug

Ben jij verzorgende IG en sta je vooral ’s nachts op scherp? Op locatie Nijevelt is afdeling de Brug op zoek naar een oprecht betrokken, doortastende verzorgende IG voor de nachtdienst.

Uren: 28 – 36 uur
Salarisschaal: €2.135 – 2.937
Locatie: Nijmegen, Joachim en Anna: afdeling De Brug

De afdeling
De Brug biedt een tijdelijke verblijfsplek voor ouderen die thuis vastlopen door ouderdomsproblematiek. Dat maakt de afdeling dynamisch: er verblijven steeds andere cliënten met verschillende hulpvragen, vaak ook qua gedrag. In een observatieperiode van zes tot acht weken brengt het team van de Brug in kaart welke ondersteuning nodig is voor een zo passend mogelijk vervolg van het leven van de cliënt. Soms kan dat passende vervolg thuis georganiseerd worden. Vaker blijkt de zorgvraag zo groot of complex dat een zorginstelling de beste plek is. Dat kan binnen De Waalboog zijn, maar ook daarbuiten. Op de Brug vinden bovendien crisisopnames plaats.

Het team
Het team van de Brug is een mengelmoes van jong en ouder: barstensvol groeiende ervaring en aanstekelijk enthousiast om te blijven leren. De helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, woonassistenten, leerlingen, maatschappelijk zorgende en medewerkers dagbesteding hebben samen veel expertise in huis, staan flexibel voor elkaar klaar en scoren hoog op empathie. Nog even en ze kunnen zichzelf officieel een zelforganiserend Krachtig Team noemen. Het fundament daarvoor is al gelegd: alle teamleden voelen zich gezien en gehoord, weten feedback opbouwend te verwoorden, nemen graag initiatief en houden ervan verantwoordelijkheid te pakken. Ze vinden bovendien: stilstand is achteruitgang. Daarom ontwikkelen ze nu een nieuw zorgpad, om nog gestructureerder en efficiënter te kunnen werken. Het team maakt graag kennis met je, als jij je herkent in hun plaatje!

Wat vragen we van je?
Je hebt een diploma Verzorgende IG nodig, dat spreekt voor zich. Ervaring in de ouderenzorg is heel welkom, maar we vinden het belangrijker dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je biedt een luisterend oor als dat nodig is.
 • Je hebt (over)zicht op de afspraken in het zorgplan.
 • Je werkt zelfstandig, maar weet ook wanneer je hulp moet inroepen van zwerfwacht of ANW-hoofd.
 • Je beheerst voorbehouden technische handelingen als katheteriseren en stomaverzorging.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team de Brug zoekt 28-36 uur aan versterking van een verzorgende IG (niveau 3) voor de nachtdienst. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma Verzorgende IG en zie je een toekomst in de nachtdienst helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

De afdeling
Afdeling Lelie is een kleine afdeling op locatie Nijevelt. De acht bewoners zijn nog heel zelfstandig en hebben vooral te maken met somatische problemen, soms in combinatie met milde cognitieve achteruitgang. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer, keukentje, douche en toilet. Ze leven hun eigen leven, maar zoeken elkaar ook op. Dat gebeurt rond koffietijd, op de afdeling zelf. Ook het middageten doen ze gezamenlijk, aan een grote tafel in de brasserie. Door de dag heen hebben de bewoners een gezellig en zorgzaam burencontact. Aan sfeer geen gebrek op afdeling Lelie! Op de afdeling zijn ook twee top-kamers, voor tijdelijke (revalidatie)zorg.

Het team
Team Lelie is klein: tot jouw komst bestaat het uit twee mannen en twee vrouwen. Tijdens hun diensten draaien ze de afdeling in hun eentje, maar ze hebben vaak contact met elkaar. Even een belletje om nog wat terug te koppelen. Of snelle afstemming in de eigen WIN-groep op intranet. En natuurlijk is er maandelijks een teamoverleg. Alle teamleden hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel: ze zijn warm betrokken – bij elkaar én bij de bewoners.

Wat vragen we van je?

 • Je bent zelfstandig en weet in te schatten wanneer je hulp moet inroepen.
 • Je brengt gezelligheid en sfeer en biedt een luisterend oor.
 • Je biedt lichte ondersteuning volgens een planning-op-maat.
 • Je deelt medicatie en spuit insuline als je daarvoor bevoegd bent.
 • Je legt en onderhoudt makkelijk contact met mantelzorgers, vrijwilligers, huisartsen(post), anw-hoofd en anderen met wie je samenwerkt.

Wat bieden we jou?

 • Een zelfstandige baan als verzorgende IG of helpende (+) op afdeling Lelie.
 • Een gezellige werkplek, waar je liefst al op 1 januari start.
 • Drie avonddiensten per week, van 17.00 – 22.00 uur.
 • Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT.
 • Je maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid.
 • Je ontvangt bovendien vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%). 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Ben je verzorgende of helpende (+) (werkzaam of gepensioneerd) en zie je een toekomst op afdeling Lelie helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de afdeling maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Uren: 28 – 32 uur
Salarisschaal: €2.135 – €2.937
Locatie: Nijmegen, Nijevelt: afdeling Dahlia

De afdeling
De bewoners voor wie je zorgt, hebben te maken met somatische aandoeningen als cva, diabetes, obesitas en parkinson. Hun geest is nog (bijna) net zo scherp als vroeger: ze weten precies wie de medewerkers zijn en zijn benieuwd naar hun levens.

Samen met de 16 bewoners zorgt team Dahlia ervoor dat de afdeling echt een thuis is. Dat ‘thuis’ ziet er voor alle bewoners anders uit. Een aantal brengt de dag het liefste door in het eigen appartement. Maar de meesten zoeken graag de gezelligheid op in de huiskamer. Even een kopje koffie, een praatje, een gezamenlijke maaltijd. Er worden daar bovendien regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door de medewerker dagbesteding en de bewoners nemen ook onderling het initiatief voor een spelletje of een praatje.  Ze kunnen bovendien rekenen op een groot aantal mantelzorgers en vrijwilligers.

In de nachtdienst ben je als Verzorgende IG, met een ondersteuning van collega’s, verantwoordelijk voor afdeling Dahlia en Mimsa. Om 22.15 uur draagt de avonddienst de zorg aan jou over. Daarna ga je aan de slag, waar je tot 7.15 uur verantwoordelijk bent voor de bewoners. Heb je ’s nachts wat hulp nodig, dan kun je altijd een beroep doen op je collega’s die aanwezig zijn op de locatie: je staat er nooit allen voor.

Het team
Team Dahlia weet samen sfeer te maken. Niet alleen met de bewoners, maar ook met elkaar. Ze zijn onderling zorgzaam, laten elkaar nooit vallen, voelen zich gelijkwaardig en zijn eerlijk en oprecht. De teamuitjes zijn dan ook altijd een succes. Op de werkvloer is het team altijd op zoek naar meer kennis en kunde. Ze nodigen deskundigen uit, duiken in e-learningprogramma’s en leren van en aan elkaar. Verder houden ze ervan om initiatief te nemen: ideeën leggen ze makkelijk op tafel. En ambitie juichen ze toe!

Wat vragen we van je?
Zo thuis als maar kan, dat is wat De Waalboog de bewoners biedt. Als verzorgende IG speel je daar een belangrijke rol in, met jouw oprechte aandacht en zorgzame toezicht. Maar wat bedoelen we daar precies mee? Wie moet je zijn om dat te bieden?

We vragen een diploma Verzorgende IG. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat zeker niet: je team maakt je graag wegwijs. We vinden het wél belangrijk dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je ziet welke ondersteuning bewoners, hun familie en je collega’s nodig hebben.
 • Je merkt of er (zingevings) vragen zijn en biedt een luisterend oor.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is.
 • Je weet overzicht te houden en denkt in mogelijkheden.
 • Je staat open voor feedback en bent niet bang om die zelf ook te geven.
 • Je denkt graag samen met je collega’s over kleinere en grotere kwaliteitsverbetering op de afdeling.
 • Je durft te kiezen voor creatieve oplossingen en neemt humor mee naar je werk.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team Dahlia zoekt versterking van een verzorgende-IG, die beschikbaar is voor 28-32 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%). 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma Verzorgende IG, wil je de stap naar het EVV-schap zetten óf ben je EVV-er? En zie je een toekomst bij de Dahlia helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Uren: 24 uur
Salarisschaal: €2.135 – €2.937
Locatie: Nijmegen, Joachim & Anna: afdeling Anemoon

De afdeling
Anemoon is een afdeling voor kleinschalig wonen. In totaal wonen er 13 mensen met dementie, verdeeld over twee huisjes. De bewoners hebben een eigen slaapkamer, maar zijn meestal in de knusse huiskamer te vinden. Ze lezen daar rustig hun krantje, met een muziekje op de achtergrond. De woonassistent en de medewerker dagbesteding zorgen voor een gezellig praatje en een passende invulling van de dag.

Het team
Team Anemoon is open en hecht: ze zijn er voor elkaar, houden van gezelligheid en de humor is nooit ver weg. Proactief zijn ze ook, zonder een haantje de voorste te zijn. Nieuwe ideeën zijn altijd van harte welkom, of je ze nu ‘vers van school’ meebrengt of dankzij je jarenlange ervaring voorstelt. Nog even en het team start met zelforganisatie; ze zijn al aan het warmdraaien. Verandering is altijd een uitdaging, maar de Anemoners pakken daarin graag hun verantwoordelijkheid: dat komt wel goed met het Krachtige Team Anemoon.

Wat vragen wij van je?
We vragen een diploma Verzorgende IG. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat zeker niet: je team maakt je graag wegwijs. We vinden het wél belangrijk dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je ziet welke ondersteuning bewoners, hun familie en je collega’s nodig hebben.
 • Je merkt of er (zingevings) vragen zijn en biedt een luisterend oor.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is.
 • Je weet overzicht te houden en denkt in mogelijkheden.
 • Je staat open voor feedback en bent niet bang om die zelf ook te geven.
 • Je denkt graag samen met je collega’s over kleinere en grotere kwaliteitsverbetering op de afdeling.
 • Je durft te kiezen voor creatieve oplossingen en neemt humor mee naar je werk.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team Anemoon zoekt versterking van een Verzorgende IG die 24 uur per week beschikbaar is. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Ben je Verzorgende IG? En zie je een toekomst op afdeling Anemoon helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de afdeling maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Uren: 24-28 uur
Salarisschaal: €2.025 – €2.638
Locatie: Nijmegen, Nijevelt: afdeling Plataan

De afdeling
Afdeling Plataan – onderdeel van locatie Nijevelt – is de woonplek van 19 mensen met dementie in een verder gevorderd stadium. Door hun ziekte kunnen zij niet langer thuis wonen. Na de (soms interne) verhuizing naar Plataan staan ze voor de uitdaging om een zo passend mogelijk vervolg te geven aan hun leven, ondanks hun toenemende beperkingen. Het team van Plataan helpt hen daarbij.  

Belevingsgerichte zorg, daar gaat Plataan voor. Dat begint al vóór de inhuizing van de nieuwe bewoner. In die voorbereidende fase gaat een zorgprofessional van Plataan op huisbezoek, meestal thuis, soms op een andere interne afdeling van De Waalboog. Want wat zegt het veel, als je ziet hoe iemand in zijn eigen, vertrouwde omgeving is. Als je ziet welke boeken er in de boekenkast staan. Wat er aan de muren hangt. Welke muziek beluisterd wordt. Dat zijn de eerste puzzelstukjes, waarmee Plataan bouwt aan belevingsgerichte zorg. Daarbij voegt het team de informatie van de mantelzorgers, die de bewoner zo goed kennen. En dan is er natuurlijk de band tussen de bewoner en de zorgprofessionals, die iedere dag opnieuw aandacht verdient én krijgt.    

Het team
De mensen die op Plataan werken, hebben hun neuzen allemaal dezelfde kant op staan: de bewoners staan bij hen allemaal op nummer 1. En juist daarom staan zij zelf, als team, ook hoog op ieders ranglijst. Want goede zorg kun je alleen geven als je op elkaar kunt rekenen, ook als dingen soms anders lopen dan je zou willen. Plataan zet de schouders er dan ‘gewoon’ nog wat steviger onder. Daar kom je vaak verder mee dan dan met piepen of klagen, vinden ze. Maar tegelijkertijd komen belangrijke zaken nooit onder het vloerkleed terecht. Speelt er iets in het team of in iemands leven? Op tafel ermee! Op zo’n moment staat het team voor elkáár, zoals het ook voor de bewoners staat: met alle neuzen richting ‘passende oplossing’.

Wat vragen wij van je?
Plataan is vooral op zoek naar de mens in de professional. Naar iemand dus, die er oprecht plezier in heeft om te ontdekken waar een bewoner blij van wordt. Daar moet je voor durven onthaasten, hoe druk je werk ook is. Kun jij die pas op de plaats maken om meneer Jansen de kans te geven zelf z’n kleding te kiezen? Doe je even een kopje koffie met de mantelzorger van mevrouw De Vries om af te stemmen? Geef je daarna weer vol gas en rem je vijf minuten later alweer moeiteloos bij om een boze of angstige bewoner gerust te stellen? En heb je ook nog eens oog voor je collega’s, zonder wie team Plataan niet half zo stevig en solide zou zijn? Dan zou er maar zo eens een match kunnen zijn!

Wat bieden we jou?
Team Plataan zoekt versterking van een helpende, die beschikbaar is voor 24-28 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%). 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma Helpende en zie je een toekomst bij Plataan helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit! 

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Heb je wel eens aan flexwerk gedacht? Bij De Waalboog kan het! Je doet een schat aan ervaring op, bepaalt je eigen rooster, maakt kennis met tal van doelgroepen en wie weet ontdek je ook nog eens dé vaste baan!

Werken in onze flexpool
Hou je van afwisseling en uitdaging? Ben je graag baas over je eigen rooster? Zoek je de perfecte combinatie tussen werk en privé? En natuurlijk: ligt je hart bij de ouderenzorg? Wordt dan flexwerker bij De Waalboog.

WaalboogFlexWerk: hoe werkt dat?
Onze flexpool is er voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Je werkt zoveel mogelijk op steeds dezelfde afdelingen. Zodat je de bewoners en je collega’s echt leert kennen. Of juist op wisselende afdelingen, als je een breed beeld wilt krijgen van de verschillende doelgroepen van De Waalboog. Je kunt kiezen voor een flex-contract van 24 tot 36 uur. Met jouw extra handjes maken we het waar voor de bewoners: een fijne woonomgeving, zo thuis als maar kan.

Doorstromen naar een vaste baan
Misschien merk je na verloop van tijd dat je meer behoefte hebt aan vastigheid. Of past een werkplek zó goed dat je er graag blijft. Dat juichen we alleen maar toe: laat het maar weten als je wilt doorstromen naar een vaste baan!

Volg je een opleiding tot helpende (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4 of 6) en wil je werken bij WaalboogFlexWerk?
Je kunt bij De Waalboog ook aan de slag als je nog studeert. We maken graag een match die aansluit bij jouw zorgopleiding en leerjaar.

Voordelen van WaalboogFlexWerk

 • Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt (24 – 36 uur).
 • Flexwerk combineert makkelijk met gezin, mantelzorg of studie.
 • Je werkt op verschillende locaties, op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen. Zo vergroot je jouw kennis en kunde in je eigen tempo.
 • Je hoeft niet aanwezig te zijn bij werkoverleggen en hebt geen extra taken.
 • Flexwerk is een mooie kans om je vaste contracturen aan te vullen (tot max. 36 uur).
 • Veel kans op een vaste baan als je meer vastigheid wilt of de perfecte werkplek hebt gevonden.

Wil jij onze flexpool versterken?
Neem vandaag nog contact op met teamcoach WaalboogFlexWerk Susan van Berlo. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Susan is bereikbaar via 06 – 82 09 82 75 of via S.vanBerlo@waalboog.nl.

ZZP’er? Werk rechtstreeks voor WaalboogFlexWerk
Als ZZP’er kun je direct aan de slag bij WaalboogFlexWerk. Zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau. Wel zo makkelijk. Wel zo snel. Teamcoach WaalboogFlexWerk Susan van Berlo helpt je graag verder. Je bereikt haar via 06 – 82 09 82 75 of via S.vanBerlo@waalboog.nl

Ben je op zoek naar een baan als Verzorgende IG? En werk je graag in een zelforganiserend team? Dan is afdeling Vlindertuin op locatie Nijevelt heel benieuwd naar jou!

De afdeling
Het team van afdeling Vlindertuin verzorgt en begeleidt in totaal 13 mensen met dementie. De centrale plek is voor alle bewoners de gezamenlijke huiskamer-en-suite. Dat is dé plek om samen te eten, gezellig te kletsen, een kopje koffie te drinken, een krantje te lezen, de handen en voeten te laten verzorgen en voor gezellige activiteiten, als spelletjes en muziek luisteren. Wil een bewoner liever even wat rust? Dat kan ook: iedereen heeft een eigen slaapkamer of appartement om zich terug te trekken.

Het team
Het team van Vlindertuin is volop in ontwikkeling: het zit midden in de omvorming tot zelforganiserend Krachtig Team, net als op de naastgelegen afdeling ’t Hufke. Vlindertuin is al een heel eind op weg. Iedereen heeft eigen taken: de één bestelt de boodschappen, een ander is verantwoordelijk voor het linnengoed, een derde regelt de verpleegartikelen. Ook de roostering en het organiseren van activiteiten ligt in handen van vaste teamleden. Een heel andere aanpak dan voorheen en veranderen kan best lastig zijn. Maar in de praktijk valt dat mee, want de teamleden hebben in huis wat nodig is om de stap te maken: openheid, betrokkenheid en collegialiteit. Ze verheugen zich er allemaal op om samen te bepalen wat de beste weg is, voor het team zelf en vooral voor de bewoners. Eén ding weten ze zeker: het warme bad dat ze nu met elkaar hebben, dat blijft. Omdat ze zijn wie ze zijn en weten te profiteren van de onderlinge wisselwerking.

Wat vragen wij van je?
Je moet een diploma verzorgende IG op zak hebben, dat spreekt voor zich. Veel belangrijker nog, is dat je een warm hart hebt voor de bewoners en dat je weet wie ze zijn. Wat werkt voor mevrouw Jansen? Hoe neem je de onrust weg bij meneer Pietersen? Vaak helpt een grapje; durf die kleine kwinkslagen ook te maken. Als je al ervaring hebt met dementie, ken je de klappen van de zweep waarschijnlijk al. En anders leer je die tijdens je werk vanzelf: er is altijd een collega in de buurt die bij kan springen. Je moet ook creatief durven zijn in het bedenken van oplossingen, want alleen dán haal je het onderste uit de kan voor de bewoners. Flexibiliteit is ook iets wat je mee moet nemen: in dit werk is geen dag het zelfde en bovendien draai je wisselende diensten. En tot slot wat andere steekwoorden die belangrijk zijn: stressbestendigheid, spontaniteit, humor en zin om te bouwen aan de nieuwe toekomst als Krachtig Team.

Wat bieden we jou?
Team Vlindertuin zoekt versterking van een gediplomeerde verzorgende IG die voor 16 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma verzorgende IG en zie je een toekomst binnen team Vlindertuin helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Wij zoeken … tromgeroffel … een verpleegkundige met liefst wat (levens)ervaring. Maar vooral ook een warm hart, overstijgende denkkracht, verbindende kwaliteiten en coachende kracht. Heb jij dat in huis? Dan ontvangt afdeling Mimosa je met open armen!

De afdeling
Afdeling Mimosa is het thuis van 15 ouderen met (vooral) somatische problemen, bijvoorbeeld diabetes, parkinson en cva. Ieder bewoner heeft een eigen appartement met een aparte slaapkamer, een keukentje en sanitair. Verder heeft Mimosa een sfeervolle huiskamer. De bewoners drinken er gezellig een kopje koffie, spelen een spelletje, pakken een handwerkje op of gaan samen bloemschikken. Ook de bewoners die ervoor kiezen om (meer) in hun appartement te verblijven, horen er helemaal bij. De zorgprofessionals komen regelmatig even binnenstappen voor zorg, ondersteuning én gezelligheid. De kook- en eetmomenten krijgen veel aandacht op Mimosa: een aantal bewoners helpt graag met de voorbereidingen, anderen schuiven ondertussen aan voor een praatje, en daarna: gezellig samen aan tafel!

Het team
De zorgprofessionals van Mimosa noemen zichzelf ‘warm, betrokken en gemotiveerd’. En dat zijn ze ook: ze gaan ervoor om samen écht persoonsgerichte zorg te bieden en staan altijd klaar voor de bewoners. Als verpleegkundige ben jij de verbindende en sturende factor binnen het team. Je ontdekt ongetwijfeld al snel dat je collega’s enorm harde werkers zijn: ze schalen liever op dan af. Jij coacht hen om flexibeler balans te vinden voor wat moet en wat mag. Je motiveert hen ook om feedback te geven; daar word je tenslotte samen beter van.  

Wat vragen we van je?

 • Je beschikt over een diploma Verpleegkunde en brengt liefst ook wat (levens)ervaring mee.
 • Je hebt een empathisch hart, een luisterend oor, een scherp inschattingsvermogen en overstijgende denkkracht.
 • Je durft direct te zijn, maar lost lastige situaties net zo makkelijk op met humor.
 • Je bent een bouwer, die graag bijdraagt aan veranderingen in de organisatie.
 • Je biedt structuur en maakt flexibel ruimte voor wat nog wél kan en voor wat op dát moment nodig is.
 • Je draagt graag overstijgend bij, bijvoorbeeld in projectgroepen, commissies of met een specialisme.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?

 • Team Mimosa zoekt versterking van een verpleegkundige (minimaal niveau 4), die beschikbaar is voor 24 – 36 uur per week.
 • De precieze invulling van je uren is bespreekbaar.
 • Een buddy tijdens de inwerkperiode: Anita van afdeling Plataan kijkt al naar je uit.
 • Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT.
 • Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid.
 • Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Ben je verpleegkundige en zie je een toekomst op afdeling Mimosa helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de afdeling maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Ben jij op zoek naar een passend vervolg van je carrière? Een nieuwe uitdaging? Een baan waarvoor je echt warm loopt en waarin je echt iets kunt betekenen? Op locatie Nijevelt is team Mimosa op zoek naar een oprecht betrokken verzorgende IG die bewoners met somatische problematiek warm de ruimte geeft. 

De afdeling
Team Mimosa verzorgt en begeleidt een diverse groep van in totaal 15 bewoners met somatische problematiek, soms met een lichtere vorm van dementie. De bewoners hebben een indicatie voor verpleeghuiszorg en wonen in het nieuwere deel van Nijevelt. De zorg en begeleiding liggen in handen van het team dat zich er sterk voor maakt dat de bewoners zoveel mogelijk een passend vervolg kunnen geven aan het leven dat ze altijd geleid hebben. Ruim baan voor eigen regie dus. En zo thuis als maar kan – met alle warmte en gezelligheid die daarbij horen – ondanks de beperkingen door ziekte en/of ouderdom.

Het team
Bij een warme woonplek hoort ook een warm team. En dat is team Mimosa! De teamleden staan voor elkaar klaar en voor  de bewoners. Het team probeert zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van de bewoners  tegemoet te komen. Want ‘eigen regie’ van de bewoners staat hoog in het vaandel, altijd en iedere dag opnieuw. Hiërarchie speelt juist een veel mindere rol in het team. Natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar team Mimosa doet het echt sámen. Of je nu woon assistent, helpende, verzorgende, EVV-er of verpleegkundige bent: je krijgt (en voelt) alle ruimte om mee te sparren, om samen nét dat beetje extra te bereiken. En wat boks je dan als team voor elkaar? Je blijft samen scherp én – belangrijker nog – zorgt samen voor warmte en gezelligheid, binnen het team zelf én voor de bewoners.

Wat vragen wij van je?
Je moet een diploma Verzorgende IG op zak hebben, dat spreekt voor zich. Maar veel belangrijker is dat je respect hebt voor de bewoners en wegen weet te vinden om hen zelf de regie te laten houden. Soms is dat makkelijk en als het soms wat moeilijker is, stroop jij graag de mouwen wat extra op. Verder moet je zelfstandig kunnen werken, maar ook durven terugvallen op je collega’s. Bij team Mimosa kun je namelijk altijd van je collega’s op aan: iedereen loopt graag een stapje harder als dat nodig is. Ben jij bovendien niet bang om je zegje te doen? Dat komt goed uit: team Mimosa houdt van mensen die kansen zien en grote en kleinere verbetervoorstellen doen. En tot slot: wil je jezelf verder ontwikkelen? Binnen De Waalboog liggen de mogelijkheden voor het grijpen.

Wat bieden we jou?
Team Mimosa zoekt versterking van een gediplomeerde verzorgende IG, die beschikbaar is voor 28 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma Verzorgende IG en zie je een toekomst bij team Mimosa zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Ben jij EVV’er en staat je neus altijd richting ‘passende oplossing’? Wat goed om te horen: dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling
Afdeling Plataan is onderdeel van locatie Nijevelt. Er wonen 19 mensen met dementie in een verder gevorderd stadium. Door hun ziekte kunnen zij niet langer thuis wonen. Na de (soms interne) verhuizing naar Plataan staan de bewoners voor de uitdaging om een zo passend mogelijk vervolg te geven aan hun leven, ondanks hun toenemende beperkingen. Het team van Plataan helpt hen daarbij. 

Belevingsgerichte zorg, daar gaat Plataan voor. Dat begint al vóór de inhuizing van de nieuwe bewoner. In die voorbereidende fase gaat een zorgprofessional van Plataan op huisbezoek, meestal thuis, soms op een andere interne afdeling van De Waalboog. Want wat zegt het veel, als je ziet hoe iemand in zijn eigen, vertrouwde omgeving is. Als je ziet welke boeken er in de boekenkast staan. Wat er aan de muren hangt. Welke muziek beluisterd wordt. Dat zijn de eerste puzzelstukjes, waarmee Plataan bouwt aan belevingsgerichte zorg. Daarbij voegt het team de informatie van de mantelzorgers, die de bewoner zo goed kennen. En dan is er natuurlijk de band tussen de bewoner en de zorgprofessionals, die iedere dag opnieuw aandacht verdient én krijgt.   

Het team
De mensen die op Plataan werken, hebben hun neuzen allemaal dezelfde kant op staan: de bewoners staan bij hen allemaal op nummer 1. En juist daarom staan zij zelf, als team, ook hoog op ieders ranglijst. Want goede zorg kun je alleen geven als je op elkaar kunt rekenen, ook als dingen soms anders lopen dan je zou willen. Plataan zet de schouders er dan ‘gewoon’ nog wat steviger onder. Daar kom je vaak verder mee dan met piepen of klagen, vinden ze. Maar tegelijkertijd komen belangrijke zaken nooit onder het vloerkleed terecht. Speelt er iets in het team of in iemands leven? Op tafel ermee! Op zo’n moment staat het team voor elkáár, zoals het ook voor de bewoners staat: met alle neuzen richting ‘passende oplossing’. Ook mooi: Plataan zit in de ontwikkeling naar zelforganiserend team. Fijn als jij daar met jouw kwaliteiten ook aan bijdraagt!

Wat vragen wij van je?
Je moet een diploma Verzorgende IG op zak hebben, dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt als EVV’er, liefst in de ouderenzorg. Belangrijk is dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Jij bent een sprankelende, inspirerende professional die verdieping en verbreding zoekt.
 • Je bent zelfstandig, durft knopen door te hakken en weet de zorg voor ‘jouw’ cliënten te coördineren. Maar je bent zeker geen solist: je haalt zichtbaar werkplezier uit de samenwerking met je collega-evv’ers en de verpleegkundige, én met de rest van het team en de familie en naasten van de bewoners.
 • Je bent sociaal en flexibel in de omgang met bewoners, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers. Wat je verder nodig hebt, is leergierigheid en het vermogen om creatief en rustig in te spelen op complexe of onverwachte situaties en veranderingen.
 • Je bent stressbestendig, gastvrij en spontaan en kent de kracht van humor en positieve feedback.
 • Naast de reguliere EVV-taken maak je je graag sterk voor innovatie, klein en groot. Van een voorstel voor een nog betere sfeer in de huiskamer tot het ontdekken en in praktijk brengen van nieuwe kennis: the floor is yours!

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team Plataan zoekt versterking van een EVV’er, die beschikbaar is voor 28-32 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma Verzorgende IG en zie je een toekomst als EVV’er bij Plataan helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de betreffende afdeling maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Ben jij verzorgende IG en is een zelforganiserende werkplek helemaal jouw ding? Solliciteer dan vandaag nog bij afdeling ’t Hufke (KSW). Je collega’s staan al in de startblokken om je wegwijs te maken.

De afdeling
’t Hufke is een afdeling voor kleinschalig wonen. In totaal wonen er 14 mensen met dementie, verdeeld over twee huisjes. De centrale plek is voor alle bewoners de gezamenlijke huiskamer. Dat is dé plek om samen te eten, gezellig te kletsen, een kopje koffie te drinken, een krantje te lezen en voor gezellige activiteiten, als spelletjes en muziek luisteren. Wil een bewoner liever even wat rust? Dat kan ook: iedereen heeft een eigen slaapkamer of appartement om zich terug te trekken.

Het team
Het team van ‘t Hufke is volop in ontwikkeling: het zit midden in de omvorming tot zelforganiserend Krachtig Team, net als op de naastgelegen afdeling Vlindertuin. ‘t Hufke is al een heel eind op weg. Iedereen heeft eigen taken: de één bestelt de boodschappen, een ander is verantwoordelijk voor het linnengoed, een derde regelt de verpleegartikelen. Ook de roostering en het organiseren van activiteiten ligt in handen van vaste teamleden. Dat is een heel andere aanpak dan voorheen en veranderen kan best lastig zijn. Maar in de praktijk valt dat mee, want de teamleden hebben in huis wat nodig is om de stap te maken: openheid, betrokkenheid en collegialiteit. Ze verheugen zich er allemaal op om samen te bepalen wat de beste weg is, voor het team zelf en vooral voor de bewoners. Eén ding weten ze zeker: het warme bad dat ze nu met elkaar hebben, dat blijft. Omdat ze zijn wie ze zijn en weten te profiteren van de onderlinge wisselwerking.

Wat vragen we van je?
Je moet een diploma Verzorgende op zak hebben, dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat zeker niet: je team maakt je graag wegwijs. We vinden het wél belangrijk dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je ziet welke ondersteuning bewoners, hun familie en je collega’s nodig hebben.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is.
 • Je staat open voor feedback en bent niet bang om die zelf ook te geven.
 • Je denkt graag samen met je collega’s over kleinere en grotere kwaliteitsverbetering op de afdeling.
 • Je durft te kiezen voor creatieve oplossingen en neemt humor mee naar je werk.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team ‘t Hufke zoekt versterking van een verzorgende IG, die beschikbaar is voor 16-28 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende van team ‘t Hufke helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.