Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Zorgassistent

Hoe mooi is dat: jij kunt aan de slag als zorgassistent, ook zonder diploma. De Waalboog maakt graag kennis met je als je al ‘iets’ aan zorgervaring hebt. Ontdek in de vacature wat we met ‘iets’ bedoelen en wat je doet als zorgassistent.

Vacature: zorgassistent
Uren: 20-24 uur

Wat ga je doen?
Als zorgassistent ondersteun je de bewoners van De Waalboog. Je werkt in de huiskamer van jouw afdeling en ondersteunt in de zorg.

 • In de huiskamer zorg je voor een rustige, vertrouwde en veilige omgeving. Je weet precies waar je mevrouw Jansen blij mee maakt en waar meneer De Vries plezier in heeft. Je geeft ook hun familie en vrienden een welkom gevoel. Ondertussen doe je wat licht huishoudelijk werk en zorg je dat de voorraadladen vol zijn. Verder kook je een lekkere, gezonde maaltijd.
 • In de zorg help je de bewoners bij wassen, aankleden, eten, drinken en toiletgang. Je brengt hen ook naar afspraken en activiteiten binnen De Waalboog. Verder assisteer je je collega’s als zij een bewoner met een glijzeil willen verplaatsen. Je houdt bovendien de vocht- en voedingslijsten bij. En je leest de dossiers van de bewoners en geeft bijzonderheden door.  

Hoe leer je wat in je werk nodig is?
Je leert alles wat je nog moet weten van je collega’s of via filmpjes en interne scholing. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor goede hygiëne? Hoe moet je iemand wassen? Hoe spaar je je rug? Hoe gebruik je incontinentiemateriaal en glijzeilen? Hoe help je bij eten, drinken en slikproblemen? Hoe houd je vocht- en voedingslijsten bij? Wanneer zet je een rollator in? Wat zijn je rechten rondom cliëntdossiers? Voor je het weet, heb je alles al in de vingers.  

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog.

Wat vragen we van je?
Voor deze leuke baan heb je geen diploma nodig, maar het is wel belangrijk dat je iets aan ervaring in huis hebt. Je werkt bijvoorbeeld al als woonassistent en wilt jezelf doorontwikkelen. Of je hebt stage gelopen in de zorg, tijdens je opleiding. Misschien heb je zelfs al een ‘zorg-diploma’, maar voor een andere functie. Bijvoorbeeld in de maatschappelijke zorg of in social work.

Wat ook belangrijk is: je hebt een warme uitstraling, oprechte interesse, vriendelijk geduld en hartelijke humor. Verder ben je gemiddeld 20 tot 24 uur per week beschikbaar. Je werkt in principe alle diensten, maar we roosteren graag zoveel mogelijk op maat.  

Wat bieden we jou?

 • Een salaris tussen €2.236 en €2.772 op basis van 36 uur (CAO-VVT, FWG 20);
 • Onregelmatigheidstoeslag voor weekenden en avonden;
 • Meerdere vergoedingen, zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Vakantiegeld: 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als zorgassistent helemaal zitten? Reageer dan via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters: je bereikt Nick en Hanneke via 06-18 54 55 30.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.Een meeloopmoment op een afdeling kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure, net zoals het inwinnen van referenties. We vragen je ook om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 24– 28
Locatie: Nijmegen, Joachim en Anna

Waar werk je?
Nog net op het terrein van Joachim en Anna, aan een smal weggetje langs de bosrand, staat locatie Bosweg. De Bosweg is een expertisecentrum voor jonge mensen met dementie. Zij wonen in kleine huishoudens in vier gestapelde huisjes: Bosweg A op de begane grond, Bosweg B en C daarboven en op de bovenste verdieping Bosweg D. Wil je meer weten? Het TV-programma Five Days Inside (RTL5) was op 6 september op bezoek bij Bosweg. Je kunt een stukje terugkijken op YouTube.

Wat ga je doen?
Samen met de bewoners en je collega’s probeer je het gewone leven zo dicht mogelijk te benaderen. Je zorgt voor een huiselijke sfeer en biedt structuur en veiligheid. Waar mogelijk stimuleer je de zelfstandigheid van de bewoners. Je hele dienst staan je ogen en oren goed open: je vangt de kleinste signalen op. De tijd is maar zelden een vijand: het tempo en de behoefte van de bewoners zijn leidend voor de dagindeling. Je werkt met de methode Focussen, die draait om volgen en sturen bij ontremd gedrag. De methode is ontwikkeld door het expertteam Jonge mensen met dementie van De Waalboog.

Wie ben jij?
Dementie is zeer ingrijpend en gooit het leven van mensen volledig overhoop. Als verzorgende moet je er dus stáán, elke dag opnieuw. Voor de bewoners én voor hun familie. Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je hebt een empathisch hart, een luisterend oor en een scherp inschattingsvermogen. Wat heeft de bewoner nodig? Niet alleen nu, op dit moment. Maar ook op de lange termijn. Want hoe beter je de bewoners kent en begrijpt, hoe meer je belevingsgericht kunt bijdragen aan een passend vervolg van hun leven.
 • Je neemt altijd je oprechte interesse, je nieuwsgierigheid en je creativiteit mee naar je werk; die zijn iedere dag opnieuw onmisbaar.
 • Je staat stevig in je schoenen en biedt de bewoners iedere dag opnieuw respectvol houvast: je biedt hen structuur, doet wat je belooft en maakt flexibel ruimte voor wat nog wél kan en voor wat op dát moment nodig is.

Wat bieden we jou?

 • Een betekenisvolle baan van 24 – 28 uur (meer/minder is bespreekbaar);
 • Fijne collega’s die er echt voor gaan;
 • Een aanvangssalaris conform de CAO-VVT;
 • Een maandsalaris, dat wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid;
 • En vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende IG op Bosweg helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info of heb je vragen? Neem dan contact op met recruiters Nick of Hanneke. Je bereikt hen via 06 – 18 54 55 30. De Waalboog kijkt naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Een meeloopmoment op de afdeling is onderdeel van de sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.
Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 16 – 32
Locatie: Nijmegen, Joachim en Anna

Waar werk je?
Gebouw Magnolia is fonkelnieuw. Het is op maat ontworpen voor de bewoners die er vanaf februari 2022 introkken. Het gaat om mensen met psychische problemen, die door hun leeftijd ook te maken hebben met somatische ouderdomsklachten. Voor precies deze doelgroep (GP+) is Magnolia sinds juni bovendien een regionaal expertisecentrum (REC).

Magnolia heeft op beide verdiepingen twee woningen voor ieder negen bewoners. Het leefmilieu waarin zij verblijven, werkt ofwel met een groepsbenadering of is individueel gericht: de aanpak verschilt per woning. De bewoners en de medewerkers van iedere woning vormen samen een huishouden, zo thuis als maar kan. 

Wat ga je doen?
Je hebt intensief contact met de bewoners en zorgt voor de structuur die zij nodig hebben om zich prettig te voelen. Je werkt o.a. volgens de methodiek Focussen, daarbij gaat het om volgen en sturen. Je bent de spil in het contact met behandelaren, zoals psycholoog en psychiater. Je sluit aan bij het omgangsoverleg en geeft input voor benaderingsplannen. Je past je kennis op het gebied van geronto-psychiatrie toe en bent bereid om je daarin (verder) te ontwikkelen. Je biedt zorg, maar kijkt vooral waar je de bewoners kunt aanvullen. Je analyseert wat je ziet en hoort, om steeds opnieuw de puzzel te leggen. Magnolia heeft als REC een consultatiefunctie voor GP+ in de regio. Ook jouw expertise kan daarvoor worden ingeroepen. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG en liefst al wat ervaring in de (psychiatrische) ouderzorg.
 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je hebt (over)zicht op de afgesproken dag-structuur en therapieën.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is
 • Je wilt vooruit in je vak en neemt dus graag een aantal EVV-taken voor je rekening.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team Magnolia zoekt versterking van een verzorgende IG met EVV-ambitie, die beschikbaar is voor 24 – 28 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%). 

Over De Waalboog
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende IG van team Magnolia helemaal zitten en heb je de ambitie om door te groeien tot EVV’er? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info of heb je vragen? Neem dan contact op met recruiters Nick of Hanneke. Je bereikt hen via 06 – 18 54 55 30. De Waalboog kijkt naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de afdeling is van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Salaris: €2.324,- tot €3.177,- (en toeslagen voor nachtdiensten)
Uren: 16 – 32 (nachten)
Locatie: Nijmegen

Wat ga jij doen?
Jij bent als verzorgende IG in de nachtdienst het eerste aanspreekpunt voor bewoners.

Je helpt bij het afsluiten en opstarten van de dag en in de tussentijd reageer je adequaat op oproepen in de nacht. Je weet wat de bewoners nodig hebben om hun nacht zo fijn en rustig mogelijk door te komen en sluit daar de zorg op aan.

Zo nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit en geef je medicatie, daarnaast rapporteer je en verricht je verschillende nachtelijke taken.
Verder observeer, signaleer en sluit je aan bij specifieke wensen en behoeften van de bewoners en hun naasten. Zo zet je ook graag een stapje extra. En overleg je met je collega’s van de dagdienst als dat nodig is. Dankzij jou en je collega’s verloopt de nacht op rolletjes.

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Waarom werk je bij De Waalboog?
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste persoonsgerichte zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.

Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:  

 •  Een salaris tussen €2.324,- tot €3.177,- op basis van 36 uur (CAO-VVT, FWG35);
 •  Toeslag voor nachtdiensten;
 •  Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 •  Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 •  De tijd en ruimte om goede zorg te kunnen leveren;
 •  8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 •  Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 •  Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Nick of Hanneke van Recruitment: 06-18545530

Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Tot bij De Waalboog!

Salaris: €2.938,- tot €4.264,-
Uren: 16 – 32
Locatie: Nijmegen

Wat ga jij doen?
Jij bent een Verpleegkundige met een hbo-diploma en een geldige BIG registratie. Samen met je collega’s verzorg je onze bewoners binnen een van de vele interessante doelgroepen en biedt de structuur die ze nodig hebben. Je bent begaan met het dagelijkse welbevinden van de bewoners en daarnaast ben jij als HBO Verpleegkundige ook bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen en methodes. Jij coacht jouw collega’s en stimuleert een lerende cultuur en fungeert als vraagbaak en werkgebeleider. Met jouw analytische blik kijk je mee op strategische thema’s en vraagstukken.  

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Waarom werk je bij De Waalboog?
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste persoonsgerichte zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.

Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:  

 •  Een salaris tussen €2.938, – €4.264,- op basis van 36 uur (CAO-VVT);
 •  Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 •  Onregelmatigheidstoeslag voor weekenden en avonden;
 •  Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 •  De tijd en ruimte om goede zorg te kunnen leveren;
 •  8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 •  Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 •  Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Nick of Hanneke van Recruitment: 06-18545530

Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Tot bij De Waalboog!

Salaris: €2.620,- tot €3.754,-
Uren: 16 – 32
Locatie: Nijmegen

Wat ga jij doen?
Jij bent een Verpleegkundige met een mbo-diploma niveau 4 en een geldige BIG registratie. Samen met je collega’s verzorg je de bewoners en biedt de structuur die ze nodig hebben. Je bent begaan met het dagelijkse welbevinden van de bewoners, stelt zorgplannen op en voert verpleegtechnische handelingen uit en past eerste hulp toe waar nodig. Daarbij heb je een signalerende en coachende functie. Jij stimuleert een lerende cultuur en fungeer jij als vraagbaak en bent werkbegeleider.

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Waarom werk je bij De Waalboog?
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste persoonsgerichte zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.

Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:  

 •  Een salaris tussen €2.620, – €3.754,- op basis van 36 uur (CAO-VVT);
 •  Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 •  Onregelmatigheidstoeslag voor weekenden en avonden;
 •  Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 •  De tijd en ruimte om goede zorg te kunnen leveren;
 •  8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 •  Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 •  Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Nick of Hanneke van Recruitment: 06-18545530

Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Tot bij De Waalboog!

 

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 16 – 32
Locatie: Nijmegen

Wat ga jij doen?
Jij bent als Verzorgende IG – PG dagelijks direct in contact met oudere bewoners met dementie. Je helpt bij het opstarten of afsluiten van de dag en alles daartussen, waarbij je je focust op de bedoeling: een passend vervolg geven aan het leven van de bewoners, waarbij we samen met naasten vooral kijken wat iemand nog kan en wil (blijven) doen. Je hebt een actieve rol in het zorgproces van de bewoner, hierbij is een samenwerking met artsen, behandelaren en naasten belangrijk.  Zo nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit, geef je medicatie en ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van zorg(leef) plannen.

Ben jij gedreven en wil je je door ontwikkelen tot Eerst Verantwoordelijk Verzorgende? Dat kan bij ons! Zet jij je in om deze extra verantwoordelijkheden op je te nemen, dan zorgen wij voor begeleiding, tijd en beloning.

EVV taken
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van zorg(leef) plannen. En sluit hierbij actief aan bij het multidisciplinair overleg. Goede communicatieve vaardigheden, signaleren en observeren zijn erg belangrijk in jouw functie.

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Waarom werk je bij De Waalboog?
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste persoonsgerichte zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.
Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:  

 •  Een salaris tussen €2.324,- en €3.417,- op basis van 36 uur (CAO-VVT);
 •  Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 •  Onregelmatigheidstoeslag voor weekenden en avonden;
 •  Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 •  De tijd en ruimte om goede zorg te kunnen leveren;
 •  8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 •  Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 •  Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Nick of Hanneke van Recruitment: 06-18545530

Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Tot bij De Waalboog!