Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Groot Kerstfeest voor medewerkers en vrijwilligers van De Waalboog

Algemeen

Bij De Waalboog hebben we de afgelopen jaren keihard gewerkt om de beste zorg te kunnen leveren aan bewoners. Na een periode vol drukte, wilde De Waalboog al haar medewerkers en vrijwilligers bedanken voor hun fantastische inzet van de afgelopen jaren door een onvergetelijk feest te organiseren. En waar kan dat nu het beste als Nijmeegse zorgorganisatie? Natuurlijk in het Goffertstadion! 

Waalboog Kerstfeest 2022 71web

En zo kwamen ruim 750 medewerkers en vrijwilligers van De Waalboog naar het stadion. Het feest begon om 20.00 uur en de eerste genodigden kwamen al rond 19.30 uur om niets van het feest te missen. Het was flink koud buiten toen de meeste medewerkers en vrijwilligers rond 20.00 uur arriveerden bij het Goffertstadion. De feestvreugde was, ondanks de kou, direct goed zichtbaar! Van prachtige galajurken tot aan diverse nonnenkostuums. Iedereen had zich flink uitgedost om in het thema Black & White te blijven. En dat was niet voor niks, want er werden die avond ook prijzen uitgereikt voor beste geklede vrouw, man en groep.

Rita Arts, bestuurder van De Waalboog opende de avond met een hartverwarmend welkomstwoord, waarin iedereen werd bedankt voor de niet aflatende inzet in de zware en soms zeer lastige tijd van de afgelopen jaren.

“Ik ben ongelooflijk trots op de mooie mensen, zeer betrokken zorgmedewerkers en vrijwilligers van De Waalboog die hier zijn én ook op diegene die dit moment aan het werk zijn voor de bewoners. Jullie die iedere dag opnieuw, ook in zeer moeilijke omstandigheden, het verschil maken voor onze bewoners en hun naasten. Een ieder met zoveel veerkracht; vallen en weer oprichten voor goede zorg, behandeling, begeleiding en ondersteuning vanuit het perspectief van de individuele bewoner of de groep waarin ze samen leven. Eigenlijk is het niet onder woorden te brengen hoe dankbaar ik ben als bestuurder van deze prachtige organisatie. Wat een prachtig vak hebben we; met elkaar maken wij De Waalboog tot wat deze is voor onze bewoners en cliënten. En we staan opnieuw voor grote uitdagingen en veranderingen de komende jaren; vol vertrouwen omarmen we deze opgaven samen met de focus op welbevinden.

Er is gekozen voor het thema zwart-wit. Echter, juist wij weten de nodige nuances aan te brengen in ons werk door 50 tinten grijs aan te brengen. Blijf dit koesteren, kleur buiten de lijntjes.

DENK NIET WIT, DENK NIET ZWART, MAAR IN DE KLEUR VAN JE HART! “

De feestgangers hadden aan vermaak geen gebrek. Er kon gedanst worden in de feestzaal met de band ‘Broadway’. Even bijkomen van het feestgedruis kon in een rustige ruimte beneden. En met je collega’s kon je in een speciale photobooth foto’s maken met leuke kerstaccessoires.

Er werd de hele avond flink gepraat, gelachen en gedanst. Een perfecte avond, waar iedereen zichtbaar aan toe bleek te zijn. En nu dagen later, wordt er nog over het feest gesproken!
Een feest van waardering voor ieders inzet en goede zorgen!