Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Laadpalen bij Joachim en Anna

Joachim en Anna

Rijd je met een elektrische auto? Dan kun je tegenwoordig je auto ook bij Joachim en Anna opladen. Op de nieuwe parkeerplaats achter Bosweg 250 hebben we momenteel 8 laadplaatsen.

20220106 141636

Iedereen (medewerkers, vrijwilligers, bezoekers) kan gebruik maken van de laadpalen met de laadpas van zijn of haar eigen provider.

Tarief
Voor klanten van onze provider E-Flux geldt een tarief van slechts € 0,25 per kWh en via andere providers brengt E-Flux € 0,025 per kWh extra in rekening. Om het gebruik van de laadpalen te stimuleren hanteren we geen starttarief. Hierdoor is het ook interessant om kort op te laden. En vanwege het aantal beschikbare laadplaatsen gelden er ook geen extra kosten voor de laadtijd.

Parkeren aan de Bosweg
Nu een deel van de grote parkeerplaats van J&A in gebruik is als bouwplaats is parkeren op de nieuwe parkeerplaats achter de Bosweg ook als je geen elektrische auto hebt een goed alternatief. Je bereikt de parkeerplaats via de opgang net voorbij locatie Bosweg 250. Het is ruim opgezet. Via een trap kom je bij de achteringang van Joachim en Anna, naast het keukentje aan de voormalige ‘stafgang’.

Duurzame toekomst
De Waalboog wil graag haar bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. Zo rijdt de nieuwe auto voor onze ANW-hoofden al elektrisch. Ook gaan we in de toekomst op meer plekken laadpalen aanleggen. In verband met de investeringen die daar voor nodig zijn, zal dat voor de overige locaties echter nog zeker tot 2023 duren.