Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

TV kijken bij De Waalboog

Als u bij De Waalboog komt wonen, dan moet u een aantal zaken zelf regelen. Om televisie te kijken op uw woning hebben wij per woonlocatie verschillende mogelijkheden.  Op deze pagina leest u hoe u dat regelt.

 

We bieden uitgebreide mogelijkheden om televisie te kijken op de eigen studio en in de huiskamers. Voor het regelen van tv in uw eigen kamer/studio hebben wij per woonlocatie verschillende mogelijkheden. In alle gevallen betaalt u zelf de kosten voor tv, deze worden rechtstreeks door de provider of via een maandfactuur van De Waalboog aan u doorberekend. Alleen kamers die kortdurend bij De Waalboog verblijven zijn al voorzien van een werkende tv.


JIP-tv op alle locaties van De Waalboog  

Bij de woonlocaties van De Waalboog werken we samen met de landelijke aanbieder Jip-TV (een gerenommeerd bedrijf dat voor veel zorgaanbieders de tv en internet aanbiedt). Hierdoor kunnen we tegen een concurrerende prijs een uitgebreid zenderpakket aanbieden met in het basispakket 50 zenders in HD-kwaliteit en 20 radiozenders, inclusief interactieve tv, waarbij er de mogelijkheid is om tv-programma’s te pauzeren of op te nemen. Verblijft u langdurig bij De Waalboog, dan dient u zelf uw aansluiting via JIP-tv te regelen. De aanmelding, aansluiting én de betaling verlopen geheel via Jip-TV. Is uw verblijf bij De Waalboog van korte duur, dan beschikt uw kamer al over een tv van De Waalboog met werkende aansluiting.

Wij bieden JIP-tv aan op de volgende woonlocaties:

  • Joachim en Anna:
  • St. Jozefklooster
  • Agnetenhof
  • Lentsehof
  • Nijevelt
  • De Honinghoeve


Aanmelden JIP-tv

LET OP: Voor de aanmelding heeft u ook het technische ruimtenummer nodig van de kamer. Zodra dat bekend is, kunt u JIP-tv aanvragen.

Contact JIP-tv
Heeft u vragen over JIP-tv? Dan kunt u contact met hen opnemen via:
T 0182 – 38 87 26;  info@jiptv.nl,
JipTV; Broeikweg 37; 2871RM  Schoonhoven

Zelf tv meenemen?
Op afdelingen waar mensen kortdurend verblijven zorgt De Waalboog dat de studio’s standaard voorzien zijn van een werkende tv met aansluiting. In woningen voor langdurig verblijf, dient u zelf voor de televisie én de aansluiting in uw studio te zorgen. U regelt de aansluiting en uw abonnementskeuze bij Jip-TV. Ook bestaat er de mogelijkheid om een persoonlijke internetabonnement af te sluiten. Voor de nieuwbouw is het noodzakelijk dat u over een staande tv beschikt. We bevestigen geen beugels aan de wand om de tv op te hangen. Ook is het noodzakelijk dat de tv beschikt over een HDMI-ingang.

Kosten
Als u de tv-aansluiting zelf moet regelen, dan zijn de kosten ook voor u. De kosten voor een standaard pakket bedragen €24,50 per maand, inclusief BTW.
Voor uw maandelijkse kosten ontvangt u de factuur/ betaalverzoek via Jip-TV. Ook bestaat er de mogelijkheid om een internetpakket af te nemen.