TV kijken bij De Waalboog

Als u bij De Waalboog komt wonen, dan moet u een aantal zaken zelf regelen. Voor bewoners van enkele gebouwen geldt dat zij zelf hun tv-aansluiting dienen te regelen. Op deze pagina leest u hoe u dat regelt.

We bieden uitgebreide mogelijkheden om televisie te kijken op de eigen studio en in de huiskamers. Hiervoor werken we samen met de landelijke aanbieder Jip-TV (een gerenommeerd bedrijf dat voor veel zorgaanbieders de tv en internet aanbiedt). Hierdoor kunnen we tegen een concurrerende prijs een uitgebreid zenderpakket aanbieden met in het basispakket 50 zenders in HD-kwaliteit en 20 radiozenders, inclusief interactieve tv, waarbij er de mogelijkheid is om tv-programma’s te pauzeren of op te nemen. Verblijft u langdurig bij De Waalboog, dan dient u zelf uw aansluiting via JIP-tv te regelen. De aanmelding, aansluiting én de betaling verlopen geheel via Jip-TV. Is uw verblijf bij De Waalboog van korte duur, dan beschikt uw kamer al over een tv van De Waalboog met werkende aansluiting.


 

LET OP : Voor de aanmelding heeft u ook het technische ruimtenummer nodig van de kamer van de bewoner. Zodra de studio-indeling bekend is (bij nieuwbouw) kunt u dit opvragen bij een zorgmedewerker.


Contact JIP-tv
Heeft u vragen over JIP-tv? Dan kunt u contact met hen opnemen via:
T 0182 – 38 87 26;  info@jiptv.nl,
JipTV; Broeikweg 37; 2871RM  Schoonhoven

Afmelden JIP-tv
Voor consumenten geldt een bedenktijd van 14 dagen voor afnamen van de genoemde diensten, ingaande op de datum van de opdrachtverstrekking. U dient als consument binnen de bedenktijd JIP-tv te informeren als u van het contract af wilt. U kunt het contract ongedaan maken tot het eind van de 14e dag. Opzegging kunt u doen middels het sturen van een email aan info@jiptv.nl of schriftelijk:
JipTV; Broeikweg 37; 2871RM  Schoonhoven. U ontvangt van Jip-tv een bevestiging van uw opzegging.

 Zelf tv meenemen?

Op afdelingen waar mensen kortdurend verblijven zorgt De Waalboog dat de studio’s standaard voorzien zijn van een werkende tv met aansluiting.
In woningen voor langdurig verblijf, dient u zelf voor de televisie én de aansluiting in uw studio te zorgen. U regelt de aansluiting en uw abonnementskeuze bij Jip-TV. Ook bestaat er de mogelijkheid om een persoonlijke internetabonnement af te sluiten. Voor de nieuwbouw is het noodzakelijk dat u over een staande tv beschikt. We bevestigen geen beugels aan de wand om de tv op te hangen. Ook is het noodzakelijk dat de tv beschikt over een HDMI-ingang.

Kosten
Als u de tv-aansluiting zelf moet regelen, dan zijn de kosten ook voor u. De kosten voor een standaard pakket bedragen €23,25 per maand, inclusief BTW.
Voor uw maandelijkse kosten ontvangt u de factuur/ betaalverzoek via Jip-TV. Ook bestaat er de mogelijkheid om een internetpakket af te nemen.