Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Bewoners én medewerkers geboosterd

Corona

Bij De Waalboog zetten we alles in werking om de zorg in deze tijd door te kunnen laten gaan én bewoners de meest optimale bescherming te bieden. Daarom hebben onze bewoners én medewerkers de boosterprik recent ontvangen.

IMG 20211207 WA0006

Op 15, 16 en 17 december hebben bijna 1.000 medewerkers, vrijwilligers, uitzendkrachten en ZZP-ers hun boostervaccinatie kunnen krijgen via De Waalboog. Dat is heel fijn, want die booster is hard nodig nu. Zo blijven zij op de been om zorg voor de bewoners door te laten gaan. Ook zijn bewoners hierdoor extra beschermd. Medewerkers en vrijwilligers die zich niet bij De Waalboog konden laten vaccineren, omdat zij bijvoorbeeld niet aan de gezondheidsverklaring kon voldoen, kunnen zich voor vaccinatie met voorrang melden bij de GGD.

Eerder al kregen bewoners op 7 december de zo belangrijke booster. Op 21 december hebben we een inhaalronde voor bewoners die tijdens de eerdere vaccinatieronde hun booster niet konden krijgen. Dit gaat om een betrekkelijk kleine groep bewoners.

Mevrouw Drempt van de Plataan op Nijevelt was de eerste bewoner die de booster kreeg. Met een goed gestroomlijnd vaccinatieteam volgden op 7 december daarna de andere bewoners (die daar toestemming voor hadden gegeven).

KLIK HIER voor meer informatie over onze coronamaatregelen.