Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Corona maatregelen bij De Waalboog

Corona zien we in de samenleving meer en meer als een virus dat er bij hoort en waar we zo normaal mogelijk mee om moeten gaan. Natuurlijk willen we kwetsbare ouderen beschermen, maar we willen ook het leven zo normaal mogelijk door laten gaan.

Coronavirus

Op 24 oktober 2023 hebben bewoners die daar prijs op stelden zich laten vaccineren tegen covid. Komt uw naaste na deze datum wonen op een locatie van De Waalboog, en is hij of zij nog niet gevaccineerd en wil hij dat wel? Dan kan dat in de meeste gevallen alsnog. Geef dit aan bij de Evv-er, of behandelend arts.

Zo min mogelijk isoleren
Op basis van de recentste voorschriften van het RIVM en Verenso hebben wij het Waalboog Covid-protocollen aangepast en teruggebracht. Uitgangspunt is dat we mensen zo min mogelijk isoleren. We laten het dagelijks leven het liefst zo veel mogelijk doorgaan. Alleen bewoners die positief bevonden zijn vragen we de afdeling niet te verlaten. Wel kunnen zij van hun kamer af en zijn zij welkom in de huiskamer van hun afdeling. Bezoek blijft ook dan welkom.  Mocht uw naaste het coronavirus oplopen dan stellen wij u dan op de hoogte van de maatregelen in die situatie.

Vragen en aanvullende informatie
Eerste contactpersonen van de bewoners van De Waalboog houden wij wanneer dat relevant is per mail op de hoogte van corona-nieuws. Heeft u hier vragen over en kan uw zorgmedewerker u niet helpen? Dan kunt mailen naar: corona@waalboog.nl.

 


Dit bericht is geactualiseerd op 1 november 2023.