Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Bijbaan interieurverzorging tijdens de vakantieperiode

Leuke bijbaan voor de zomerperiode

Als interieurverzorgende houd jij de bewonerskamers, huiskamers en kantoorruimtes schoon. Jij zorgt voor een schone werk- en woonomgeving binnen verschillende locaties van De Waalboog. Ben je gezellig en houd je van een praatje? Perfect: dan zijn wij op zoek naar jou!

Bijbaan interieurverzorging (zomerperiode)

Uren: gemiddeld 20 uur per week. Verspreid over 5 dagen in de week, namelijk maandag tot en met vrijdag van 7.00-12.00 uur.

Salarisschaal : €2156-€2616 op basis van 36 uur per week.

Locatie(s):

Waarom een vakantiebaan als interieurverzorgende bij De Waalboog? 
Je hebt als interieurverzorgende een zelfstandige baan: je gaat elke werkdag alleen op stap. Je maakt kamers van bewoners schoon, maar ook huiskamers en kantoorruimtes. Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem! Op je takenlijst staat namelijk precies wat er gedaan moet worden. Maak je tijdens het poetsen ook nog eens graag een gezellig praatje en heb je een luisterend oor? Perfect: dan zijn we op zoek naar jou!

Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner. Dat kan bij ons in de zomerperiode van juni tot en met eind september.

Interesse?
Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Hanneke Bakker of Nick de Waard via 06 – 18 54 55 30. Of reageer direct via de sollicitatieknop.

We kijken naar je uit!

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 24– 28
Locatie: Nijmegen, Joachim en Anna

Waar werk je?
Nog net op het terrein van Joachim en Anna, aan een smal weggetje langs de bosrand, staat locatie Bosweg. De Bosweg is een expertisecentrum voor jonge mensen met dementie. Zij wonen in kleine huishoudens in vier gestapelde huisjes: Bosweg A op de begane grond, Bosweg B en C daarboven en op de bovenste verdieping Bosweg D. Wil je meer weten? Het TV-programma Five Days Inside (RTL5) was op 6 september op bezoek bij Bosweg. Je kunt een stukje terugkijken op YouTube.

Wat ga je doen?
Samen met de bewoners en je collega’s probeer je het gewone leven zo dicht mogelijk te benaderen. Je zorgt voor een huiselijke sfeer en biedt structuur en veiligheid. Waar mogelijk stimuleer je de zelfstandigheid van de bewoners. Je hele dienst staan je ogen en oren goed open: je vangt de kleinste signalen op. De tijd is maar zelden een vijand: het tempo en de behoefte van de bewoners zijn leidend voor de dagindeling. Je werkt met de methode Focussen, die draait om volgen en sturen bij ontremd gedrag. De methode is ontwikkeld door het expertteam Jonge mensen met dementie van De Waalboog.

Wie ben jij?
Dementie is zeer ingrijpend en gooit het leven van mensen volledig overhoop. Als verzorgende moet je er dus stáán, elke dag opnieuw. Voor de bewoners én voor hun familie. Wat heb je daarvoor nodig?

  • Je hebt een empathisch hart, een luisterend oor en een scherp inschattingsvermogen. Wat heeft de bewoner nodig? Niet alleen nu, op dit moment. Maar ook op de lange termijn. Want hoe beter je de bewoners kent en begrijpt, hoe meer je belevingsgericht kunt bijdragen aan een passend vervolg van hun leven.
  • Je neemt altijd je oprechte interesse, je nieuwsgierigheid en je creativiteit mee naar je werk; die zijn iedere dag opnieuw onmisbaar.
  • Je staat stevig in je schoenen en biedt de bewoners iedere dag opnieuw respectvol houvast: je biedt hen structuur, doet wat je belooft en maakt flexibel ruimte voor wat nog wél kan en voor wat op dát moment nodig is.

Wat bieden we jou?

  • Een betekenisvolle baan van 24 – 28 uur (meer/minder is bespreekbaar);
  • Fijne collega’s die er echt voor gaan;
  • Een aanvangssalaris conform de CAO-VVT;
  • Een maandsalaris, dat wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid;
  • En vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende IG op Bosweg helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info of heb je vragen? Neem dan contact op met recruiters Nick of Hanneke. Je bereikt hen via 06 – 18 54 55 30. De Waalboog kijkt naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Een meeloopmoment op de afdeling is onderdeel van de sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.
Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.