Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Kom naar onze Meet & Greet op woensdag 16 maart

Algemeen

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de (ouderen)zorg? Of wil je wat meer weten over het werken en leren bij De Waalboog? Maak dan op een laagdrempelige manier kennis met De Waalboog!

Kom op 16 maart tussen 10.00 – 12.00 uur naar de Meet & Greet (locatie Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 in Nijmegen) en maak kennis met onze recruiters! 

Tijdens deze kennismaking kun je jouw vragen stellen op het gebied van het werken / leren bij De Waalboog. Ben je vooral benieuwd hoe het werken in de ouderenzorg is? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op één van onze afdelingen’. Tijdens deze Meet & Greet kunnen wij jou meer vertellen over de mogelijkheden hierin.

Aanmelden is niet nodig!

WB Banner MeetandGreet V2LM

Meet & Greet
Tijdens een gesprek met een recruiter horen wij graag waar jouw interesses liggen, wat je wensen zijn en waar je ervaring ligt. Je kunt uiteraard ook al jouw vragen aan ons stellen op het gebied van werken of leren binnen De Waalboog. Ben je vooral benieuwd hoe het werken in de ouderenzorg is? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op één van onze afdelingen’ Zo zie je direct hoe het werken op een afdeling is en misschien ontmoet je daar ook je nieuwe collega’s. Tijdens deze Meet & Greet kunnen wij jou meer vertellen over de mogelijkheden hierin.

Samen kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meet & Greet
Woensdag 16 maart van 10.00 – 12.00 uur
Locatie Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 in Nijmegen (in de centrale hal)
Meer informatie: 06-41 14 41 50 | w.coolen@waalboog.nl

Meer informatie: www.waalboog.nl/meet-and-greet