Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

De Wingerd in beeld

Algemeen

Sinds januari hebben we het nieuwe gebouw Wingerd in gebruik genomen op onze locatie Joachim en Anna. Een prachtig gebouw, dat geheel is afgestemd op ouderen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP).

De Wingerd is het behandel- en expertisecentrum voor ouderen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) bij De Waalboog. Het gebouw is geheel afgestemd op de cliënten van de Wingerd. Het is rustig gelegen aan de rand van het terrein tegen de bosrand. De kleuren zijn kalm en rustig. De meubels en het sanitair zijn robuust waar nodig en comfortabeler waar het kan, maar steeds smaakvol en vriendelijk. Dat is niet alleen een prettige omgeving voor de bewoners, maar zeker ook voor de medewerkers die er werken.

Kijk voor meer informatie over het zorgaanbod en de expertise van de Wingerd: www.waalboog.nl/wingerd

Bekijk deze video voor een impressie van het gebouw.


Werken op de Wingerd

Heb je interesse om op de Wingerd te komen werken? Loop gerust een dagdeel mee op de afdeling. Je regelt het makkelijk via onze aanmeldpagina. Benieuwd naar wat je van de meeloopdag kunt verwachten? Lees dan Rebecca’s verhaal over haar eerste kennismaking met de Wingerd: zij hield er een baan aan over!

We hebben verschillende openstaande vacatures:

Vacature: Verpleegkundige en/of SPV-verpleegkundige (MBO-HBO) 

Vacature: Verzorgende IG en/of Maatschappelijk Zorgende (MMZ) 

Vacature: Verzorgende IG nachtdiensten