Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Meet, Greet & Experience op zaterdag 15 oktober

Algemeen

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de (ouderen)zorg? Of wil je wat meer weten over het werken, leren en vrijwilligerswerk bij De Waalboog? Maak dan op een laagdrempelige manier kennis met De Waalboog!

Kom op 15 oktober maart tussen 13.00 – 17.00 uur naar de Meet, Greet & Experience (locatie Nijevelt, Heyendaalseweg 117 in Nijmegen) en maak kennis met onze medewerkers en afdelingen! 

Tijdens deze kennismaking kun je jouw vragen stellen op het gebied van het werken / leren bij De Waalboog. Ben je vooral benieuwd hoe het werken in de ouderenzorg is? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op één van onze afdelingen’. Tijdens deze Meet, Greet & Experience kunnen wij jou meer vertellen over de mogelijkheden hierin.

Aanmelden is niet nodig!

Meet, Greet & Experience
Tijdens een gesprek met een recruiter horen wij graag waar jouw interesses liggen, wat je wensen zijn en waar je ervaring ligt. Je kunt uiteraard ook al jouw vragen aan ons stellen op het gebied van werken of leren binnen De Waalboog. Ben je vooral benieuwd hoe het werken in de ouderenzorg is? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op één van onze afdelingen’ Zo zie je direct hoe het werken op een afdeling is en misschien ontmoet je daar ook je nieuwe collega’s.

Samen kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meet, Greet & Experience
Zaterdag 15 oktober van 13.00 – 17.00 uur
Locatie Nijevelt, Heyendaalseweg 117 in Nijmegen (welkom in de Brasserie)
Meer informatie: 06-41 14 41 50 | w.coolen@waalboog.nl

Meer informatie: www.waalboog.nl/meet-and-greet