Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Positieve deskundigheidsadviezen voor D-zep en GP+

Algemeen

Met trots mogen wij bekendmaken dat De Waalboog twee positieve deskundigenadviezen van Commissie Expertise Langdurige Zorg (CElz) heeft mogen ontvangen. Dat hebben wij verkregen voor zowel onze ontwikkeling als Doelgroep Expertise Centrum (DEC) voor de doelgroep D-zep (Dementie en zeer ernstig probleemgedrag) als voor de ontwikkeling tot Regionaal Expertise Centrum (REC) voor Gerontopsychiatrie+ (GP+).

Why Celebrate

Waardering
CELZ spreekt haar grote waardering uit voor de inzet en commitment van de  beide kennisnetwerken, de professionals en de aanbieders die in een relatief korte tijd invulling hebben gegeven aan de kennis en expertise voor doelgroepen in de Langdurige Zorg met een laag aantal cliënten en hoog complexe zorgvraag, zoals D-zep en GP+.

Expertise delen in de regio
Rita Arts, raad van bestuur: ‘Als Waalboog zijn we trots op deze erkenning. We zullen nu voor deze twee doelgroepen onze expertise inzetten in de regio en voor D-zep ook daarbuiten. Daarmee dragen we bij aan het versterken van de benodigde zorg en behandeling van de specialistische zorg voor deze kwetsbare groep cliënten in de regio. Onze expertise delen we in het landelijk netwerk, waar we met elkaar de behandeling en zorg verder ontwikkelen op basis van onderwijs, onderzoek en de praktijk.

Eerder dit jaar vonden de visitaties plaats. Onze zorgprofessionals en behandelaren van de Wingerd (D-zep) en Magnolia (GP+) hebben uitstekend werk verricht en laten zien dat zij over de benodigde deskundigheid beschikken. Zij staan dan ook klaar voor collega’s uit de regio voor consultatie en advies op het gebied van cliënten met D-zep en GP+.’

Vraag een consultatie aan
Aanvragen voor advies en consultatie verlopen via het Regionaal Consultatieteam Gedrag van De Waalboog.

 

#kenniscentrum #doelgroepnetwerk #DZEP #GP+ #CElz