Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

oproepcontract helpende/verzorgende IG Hospice De Linde

helpende/verzorgende IG hospice De Linde

Het uitgangspunt van hospice Linde? Een plek bieden die aanvoelt als thuis. Dát is waar jij voor gaat, samen met de cliënten, hun naasten en je collega’s. Durf jij de uitdaging aan?

Helpende/verzorgende IG, hospice De Linde

Uren: op oproepbasis

Salaris: €2.135,- tot €2.937,- bij fulltime inzet
Locatie: Joachim en Anna, afdeling Linde (hospice)

Wat ga je doen?
Hospice Linde biedt warme, palliatieve zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Het team neemt hen zoveel mogelijk uit handen en focust op aandacht en praktische ondersteuning. Zo kunnen de cliënten hun afnemende energie richten op afscheid nemen.  

We zoeken voor team Linde een helpende/verzorgende IG die oprecht plezier heeft in het bieden van dagelijkse verzorging en gezelschap. Durf jij te onthaasten, ook als je werk druk is? Kun jij pas op de plaats maken, maar ook een tandje bij zetten als dat nodig is? Dan zoeken we jou! 

Linde is onderdeel van de prachtige nieuwbouw op het terrein van locatie Joachim en Anna.

Waar werk je?

De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen. 

Onze locaties

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog 

Wat vragen we van je?
Je moet een diploma Helpende/verzorgende IG op zak hebben, dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat zeker niet: je team maakt je graag wegwijs. Verder ben je flexibel/oproepbaar uur per week beschikbaar. Je werkt in principe alle diensten, maar alles in overleg.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris tussen €2.135,- tot €2.937, – op basis van 36 uur (CAO-VVT, FWG30/FWG35);
 • Korte diensten: ochtenddienst van 6 uur; avonddienst van 16.00 – 22.30 uur; nachtdienst (op termijn) van 22.15 tot 07.15 uur;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor avond-, nacht- en weekenddiensten;
 • Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • De tijd en ruimte om goede zorg te leveren;
 • 8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!

Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Hanneke of Nick van Recruitment: 06-18 54 55 30
Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Tot bij De Waalboog!

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 24– 28
Locatie: Nijmegen, Joachim en Anna

Waar werk je?
Nog net op het terrein van Joachim en Anna, aan een smal weggetje langs de bosrand, staat locatie Bosweg. De Bosweg is een expertisecentrum voor jonge mensen met dementie. Zij wonen in kleine huishoudens in vier gestapelde huisjes: Bosweg A op de begane grond, Bosweg B en C daarboven en op de bovenste verdieping Bosweg D. Wil je meer weten? Het TV-programma Five Days Inside (RTL5) was op 6 september op bezoek bij Bosweg. Je kunt een stukje terugkijken op YouTube.

Wat ga je doen?
Samen met de bewoners en je collega’s probeer je het gewone leven zo dicht mogelijk te benaderen. Je zorgt voor een huiselijke sfeer en biedt structuur en veiligheid. Waar mogelijk stimuleer je de zelfstandigheid van de bewoners. Je hele dienst staan je ogen en oren goed open: je vangt de kleinste signalen op. De tijd is maar zelden een vijand: het tempo en de behoefte van de bewoners zijn leidend voor de dagindeling. Je werkt met de methode Focussen, die draait om volgen en sturen bij ontremd gedrag. De methode is ontwikkeld door het expertteam Jonge mensen met dementie van De Waalboog.

Wie ben jij?
Dementie is zeer ingrijpend en gooit het leven van mensen volledig overhoop. Als verzorgende moet je er dus stáán, elke dag opnieuw. Voor de bewoners én voor hun familie. Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je hebt een empathisch hart, een luisterend oor en een scherp inschattingsvermogen. Wat heeft de bewoner nodig? Niet alleen nu, op dit moment. Maar ook op de lange termijn. Want hoe beter je de bewoners kent en begrijpt, hoe meer je belevingsgericht kunt bijdragen aan een passend vervolg van hun leven.
 • Je neemt altijd je oprechte interesse, je nieuwsgierigheid en je creativiteit mee naar je werk; die zijn iedere dag opnieuw onmisbaar.
 • Je staat stevig in je schoenen en biedt de bewoners iedere dag opnieuw respectvol houvast: je biedt hen structuur, doet wat je belooft en maakt flexibel ruimte voor wat nog wél kan en voor wat op dát moment nodig is.

Wat bieden we jou?

 • Een betekenisvolle baan van 24 – 28 uur (meer/minder is bespreekbaar);
 • Fijne collega’s die er echt voor gaan;
 • Een aanvangssalaris conform de CAO-VVT;
 • Een maandsalaris, dat wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid;
 • En vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende IG op Bosweg helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info of heb je vragen? Neem dan contact op met recruiters Nick of Hanneke. Je bereikt hen via 06 – 18 54 55 30. De Waalboog kijkt naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Een meeloopmoment op de afdeling is onderdeel van de sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.
Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 16 – 32
Locatie: Nijmegen, Joachim en Anna

Waar werk je?
Gebouw Magnolia is fonkelnieuw. Het is op maat ontworpen voor de bewoners die er vanaf februari 2022 introkken. Het gaat om mensen met psychische problemen, die door hun leeftijd ook te maken hebben met somatische ouderdomsklachten. Voor precies deze doelgroep (GP+) is Magnolia sinds juni bovendien een regionaal expertisecentrum (REC).

Magnolia heeft op beide verdiepingen twee woningen voor ieder negen bewoners. Het leefmilieu waarin zij verblijven, werkt ofwel met een groepsbenadering of is individueel gericht: de aanpak verschilt per woning. De bewoners en de medewerkers van iedere woning vormen samen een huishouden, zo thuis als maar kan. 

Wat ga je doen?
Je hebt intensief contact met de bewoners en zorgt voor de structuur die zij nodig hebben om zich prettig te voelen. Je werkt o.a. volgens de methodiek Focussen, daarbij gaat het om volgen en sturen. Je bent de spil in het contact met behandelaren, zoals psycholoog en psychiater. Je sluit aan bij het omgangsoverleg en geeft input voor benaderingsplannen. Je past je kennis op het gebied van geronto-psychiatrie toe en bent bereid om je daarin (verder) te ontwikkelen. Je biedt zorg, maar kijkt vooral waar je de bewoners kunt aanvullen. Je analyseert wat je ziet en hoort, om steeds opnieuw de puzzel te leggen. Magnolia heeft als REC een consultatiefunctie voor GP+ in de regio. Ook jouw expertise kan daarvoor worden ingeroepen. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG en liefst al wat ervaring in de (psychiatrische) ouderzorg.
 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je hebt (over)zicht op de afgesproken dag-structuur en therapieën.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is
 • Je wilt vooruit in je vak en neemt dus graag een aantal EVV-taken voor je rekening.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team Magnolia zoekt versterking van een verzorgende IG met EVV-ambitie, die beschikbaar is voor 24 – 28 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%). 

Over De Waalboog
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende IG van team Magnolia helemaal zitten en heb je de ambitie om door te groeien tot EVV’er? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info of heb je vragen? Neem dan contact op met recruiters Nick of Hanneke. Je bereikt hen via 06 – 18 54 55 30. De Waalboog kijkt naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de afdeling is van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 16 – 32
Locatie: Nijmegen, Joachim en Anna

De afdeling
In behandel- en expertisecentrum De Wingerd verblijven maximaal 32 dementerende ouderen met een psycho-geriatrische achtergrond en ernstige gedragsproblemen (D-ZEP). Hun verblijf is tijdelijk; de behandeling duurt vaak een langere periode. De cliënten komen van thuis, van een ander verpleeghuis of van een reguliere afdeling binnen De Waalboog.

De zorgprofessionals van de Wingerd verzorgen ook consulten buiten de afdeling. Dat gebeurt dan onder de vlag van het GedragsConsultatieTeam (GCT). Het GCT adviseert verpleeghuizen in heel Gelderland over omgaan met zeer ernstig probleemgedrag. Ook jouw expertise als verzorgende IG kan gevraagd worden.

Op de webpagina van de Wingerd vind je nog veel meer informatie. 

Wat ga je doen?
Op de eerste plaats ga je observeren, samen met je team: Wat is er precies aan de hand? Roept de cliënt veel? Is er sprake van ontremd gedrag? Is de cliënt claimend? Waar komt dat door? Meteen start ook de behandeling: de cliënt krijgt een plek op een unit met een beperkt aantal prikkels en een duidelijke structuur. Lukt het daar? Hartstikke mooi! Dan bouwt het team van daaruit verder op. Lukt het niet? Geen punt: dan verhuist de cliënt naar een unit met minder tot bijna geen prikkels. Om vervolgens weer op te bouwen naar meer prikkels en nog meer prikkels. Tot de cliënt weer klaar is om – met een ‘warme’ overdracht – terug te keren naar huis of naar een reguliere verpleegafdeling. Intensief? Zeer! Bevredigend? Meer dan!

Het team
De Wingerd heeft een sterk en hecht team. Kernwoorden die de medewerkers zelf noemen: open, collegiaal, geen wijzende vingers, en bouwen op vertrouwen. Dat levert het team heel wat op: hoe intensief het werk ook is, ze gaan er samen voor. Elke dienst opnieuw draait hun dag om betrokken behandeling, structuur en prikkelbeheersing. Ben jij een belangrijke spil op de afdeling? Absoluut. Maar op De Wingerd sta je nooit alleen: ieder succes(je) is een teamprestatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG en liefst ervaring op het gebied van dementie en probleemgedrag. Nog geen ervaring? Dan krijg je alle begeleiding die je nodig hebt.
 • Je hebt een scherp oog én oor voor de mensen voor wie je zorgt. Wat zie je in hun blik? Wat hoor je aan hun stem? Wat zie je aan hun gedrag?
 • Je schakelt snel, bent doortastend, durft door te pakken en weet te ontdekken wat de familie van cliënten nodig heeft om weer lucht te krijgen én om los te laten.

Wat bieden we jou?

 • Een anders-dan-anders-baan als verzorgende IG.
 • Een contract van 28 – 32 uur (meer uren is bespreekbaar).
 • Scholing, waaronder in ieder geval de methodiek Focussen en de jaarlijkse de-escalatietraining.
 • Aanvangssalaris conform de CAO-VVT.
 • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%). 

Over De Waalboog
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Enthousiast? Reageer dan nu!
Wil jij het team van de Wingerd versterken? Reageer dan nu via onderstaande knop.
Liever eerst nog wat extra informatie? Neem dan contact op met teamcoach Eric Albers. Je kunt hem bellen via  06 – 38 59 63 49 of mailen via e.albers@waalboog.nl. Je kunt ook contact opnemen met recruiters Nick of Hanneke. Je bereikt hen via 06 – 18 54 55 30.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de betreffende afdeling maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Salaris: €2.324,- tot €3.177,- (en toeslagen voor nachtdiensten)
Uren: 16 – 32 (nachten)
Locatie: Nijmegen

Wat ga jij doen?
Jij bent als verzorgende IG in de nachtdienst het eerste aanspreekpunt voor bewoners.

Je helpt bij het afsluiten en opstarten van de dag en in de tussentijd reageer je adequaat op oproepen in de nacht. Je weet wat de bewoners nodig hebben om hun nacht zo fijn en rustig mogelijk door te komen en sluit daar de zorg op aan.

Zo nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit en geef je medicatie, daarnaast rapporteer je en verricht je verschillende nachtelijke taken.
Verder observeer, signaleer en sluit je aan bij specifieke wensen en behoeften van de bewoners en hun naasten. Zo zet je ook graag een stapje extra. En overleg je met je collega’s van de dagdienst als dat nodig is. Dankzij jou en je collega’s verloopt de nacht op rolletjes.

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Waarom werk je bij De Waalboog?
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste persoonsgerichte zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.

Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:  

 •  Een salaris tussen €2.324,- tot €3.177,- op basis van 36 uur (CAO-VVT, FWG35);
 •  Toeslag voor nachtdiensten;
 •  Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 •  Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 •  De tijd en ruimte om goede zorg te kunnen leveren;
 •  8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 •  Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 •  Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Nick of Hanneke van Recruitment: 06-18545530

Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Tot bij De Waalboog!

Salaris: €2.324,- tot €3.417,-
Uren: 16 – 32
Locatie: Nijmegen

Wat ga jij doen?
Jij bent als Verzorgende IG – PG dagelijks direct in contact met oudere bewoners met dementie. Je helpt bij het opstarten of afsluiten van de dag en alles daartussen, waarbij je je focust op de bedoeling: een passend vervolg geven aan het leven van de bewoners, waarbij we samen met naasten vooral kijken wat iemand nog kan en wil (blijven) doen. Je hebt een actieve rol in het zorgproces van de bewoner, hierbij is een samenwerking met artsen, behandelaren en naasten belangrijk.  Zo nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit, geef je medicatie en ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van zorg(leef) plannen.

Ben jij gedreven en wil je je door ontwikkelen tot Eerst Verantwoordelijk Verzorgende? Dat kan bij ons! Zet jij je in om deze extra verantwoordelijkheden op je te nemen, dan zorgen wij voor begeleiding, tijd en beloning.

EVV taken
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van zorg(leef) plannen. En sluit hierbij actief aan bij het multidisciplinair overleg. Goede communicatieve vaardigheden, signaleren en observeren zijn erg belangrijk in jouw functie.

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling. Maar wat betekent dat precies – de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Lees meer over Fijn werken bij De Waalboog

Waarom werk je bij De Waalboog?
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste persoonsgerichte zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.
Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:  

 •  Een salaris tussen €2.324,- en €3.417,- op basis van 36 uur (CAO-VVT);
 •  Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 •  Onregelmatigheidstoeslag voor weekenden en avonden;
 •  Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 •  De tijd en ruimte om goede zorg te kunnen leveren;
 •  8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 •  Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 •  Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Nick of Hanneke van Recruitment: 06-18545530

Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Tot bij De Waalboog!