Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

De Honinghoeve opent dagbesteding voor ouderen uit de wijk

Algemeen, De Honinghoeve, Zorg

Woonzorglocatie De Honinghoeve opent een dagbesteding voor ouderen uit de wijk Neerbosch-Oost. Dagbesteding is een nieuw zorgconcept van De Waalboog en een belangrijk onderdeel van het meer wijkgericht werken. Met de dagbesteding bieden wij meer mogelijkheden aan ouderen uit de wijk om hen zo lang mogelijk op een prettige, veilige en verantwoorde manier thuis te laten wonen. Daarnaast ontlasten wij ook vaak mantelzorger(s) in de thuissituatie, omdat wij de zorg en begeleiding enkele uren overnemen.

Elkaar ontmoeten
Op de hoek van zorglocatie De Honinghoeve bieden wij dagbesteding aan ouderen uit de wijk die behoefte hebben aan een prettige invulling van de dag, maar ook structuur en een afwisselend programma. In zorglocatie De Honinghoeve heeft De Waalboog een aparte ruimte ingericht voor dagbesteding voorzien van een eigen ingang en tuin. Bezoekers krijgen een afwisselend aanbod met activiteiten en kunnen ook de centrale activiteiten in De Honinghoeve bezoeken. Wij houden rekening met de wensen en behoeften van de bezoekers van de dagbesteding en passen het activiteitenprogramma hierop aan.

20221101 103107

Meer zorg nodig
Mochten bezoekers van de dagbesteding meer zorg nodig hebben, overleggen de medewerkers met de zorgprofessionals van De Honinghoeve. Ook bieden wij extramurale behandeling bij mensen thuis. De behandelaren zoals een ergotherapeut, GZ-psycholoog of specialist ouderengeneeskunde kunnen mensen thuis adviseren, begeleiden en behandelen zodat mensen langer thuis kunnen blijven wonen.

De Honinghoeve
De Honinghoeve is een woonzorgcentrum in de wijk Neerbosch-Oost. In dit woonzorgcentrum gebeurt van alles. Niet alleen voor bewoners, maar zeker ook voor (oudere) bewoners uit de wijk. Wijkbewoners kunnen aanschuiven voor een maaltijd of voor deelname aan een activiteit. De Honinghoeve heeft een wijkfunctie en vindt het belangrijk om deze functie voor wijkbewoners te vervullen. Dagbesteding Het Tumpke is een mooie aanvulling hierop.

Meer informatie
Dagbesteding Het Tumpke is geopend op werkdagen van 09.30 – 15.30 uur.

Telefoon:           06 – 82 73 88 54
E-mail:               hettumpke@waalboog.nl

De dagbesteding heeft een eigen ingang in zorglocatie De Honinghoeve.  Adres: Fanfarestraat 73, 6544 NX in Nijmegen.
Iedereen is welkom om eens een kijkje te komen nemen, de sfeer te proeven of informatie te vragen.

Meer informatie: www.waalboog.nl/dagbesteding

Download HIER de folder dagbesteding Het Tumpke – De Honinghoeve