Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Aanmelding Covid-boostervaccinatie

Voor medewerkers en vrijwilligers van De Waalboog

Extra mogelijkheden voor boostervaccinatie 

De Waalboog wil graag alle medewerkers en vrijwilligers aanbieden de Covid-boostervaccinatie via De Waalboog te ontvangen. Zo ben je mogelijk sneller aan de beurt en beschermd dan via de vaccinatie van de GGD. Vaccinatie helpt om de bewoners nog beter te beschermen en om uitval onder medewerkers te beperken.

De overheid heeft de termijn tussen je laatste Covid-vaccinatie en je boostervaccinatie ingekort. Dat was 6 maanden. Dat is nu 3 maanden. Dat bleek tijdens de persconferentie van dinsdag 14 december. Hierdoor kunnen we nu meer vrijwilligers en medewerkers de boosterprik alsnog aanbieden. Daarom stellen we deze mogelijkheid opnieuw open. Aanmelden kan tot donderdag 16 december 18.00 uur.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de boosterprik. Aanmelding is nodig om het administratieve deel van het vaccineren zorgvuldig te kunnen laten verlopen. Alleen zo kunnen we vaccinatiegegevens goed doorgeven aan het RIVM, waarna je je QR-code kunt actualiseren. De vaccinatie staat gepland op vrijdag 17 december, van 14.30 – 17.30 uur, in  voormalige brasserie van Nijevelt. Je kunt op eigen gelegenheid binnen dat tijdsblok je melden.
In de bevestigingsmail tref je de verdere details. Zorg dus dat je je mailadres correct invult!

Download HIER de aangepaste gezondheidsverklaring van De Waalboog.

 

De aanmelding voor de boostervaccinatie is inmiddels gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden. 

Je kunt je via de GGD aanmelden voor vaccinatie. Medewerkers ontvangen hiervoor zeer binnenkort een brief met hun unieke code waarmee zij zich kunnen aanmelden.