Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Gemeenteraad op bezoek bij Honinghoeve

Algemeen

Op woensdag 4 maart bracht de Gemeenteraad van Nijmegen een bezoek aan De Honinghoeve. Zij kwamen op uitnodiging van De Waalboog. Ze kregen een korte rondleiding door De Honinghoeve, waarna wij hen hebben bijgepraat over onze nieuwbouwplannen op verschillende plekken in Nijmegen.

Gemeenteraad Op Bezoek

De Waalboog zet zich in om samen met woningcorporaties en projectontwikkelaars verschillende nieuwe projecten te realiseren voor zorgbehoevende ouderen in Nijmegen. Zo dragen we er aan bij dat mensen in hun eigen wijk oud kunnen worden. De Waalboog biedt voor wijkbewoners een waardevol aanbod aan services:

  • Met gepaste woonomgeving én zorg oud worden in eigen wijk
  • Mensen in verbinding houden (tegen vereenzaming)
  • Activiteiten en ontmoetingen
  • Specialistische zorg thuis (Waalboog Thuis) en op locatie

Deze nieuwe locaties zijn ook potentiële nieuwe woonlocaties voor bewoners die in een gebouw wonen waar we afscheid van gaan nemen: Nijevelt Hoogbouw en het St. Jozefklooster. De voortgang van die projecten gaat echter niet even snel. We hebben de ondersteuning van de gemeente nodig om daar voldoende voortgang in te houden. Zo werken we samen aan levensloopbestendige wijken.
De gemeenteraadsleden waren tijdens het bezoek positief over de initiatieven en onderschrijven het belang van de voortgang van de nieuwe locaties.