Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Doneer ook voor nieuwe tuin voor kwetsbare ouderen van De Honinghoeve!

Algemeen, De Honinghoeve

Naar buiten gaan en de natuur ervaren wanneer je wilt en kunt, dat wil toch iedereen? Ook als je in een woonzorgcentrum woont en wellicht in een rolstoel zit of de weg kwijt raakt. Voor locatie De Honinghoeve willen we de huidige tuin met vooral veel grijze tegels vervangen en een heerlijke afwisselende tuin maken. U kunt daar aan bijdragen. Helpt u mee?

Van Grijs Naar Groen2

Van grijs naar groen
De huidige tuin van De Honinghoeve voldoet niet aan de wensen van de bewoners. Hij is grotendeels bestraat en is klein voor de 110 bewoners. Het perceel van De Honinghoeve biedt echter ruimte aan een tuin die 2,5 keer zo groot is als de huidige tuin! Die mogelijkheid wil De Waalboog graag optimaal benutten voor de bewoners.

Genieten en beleven
We willen een fijne tuin voor kwetsbare ouderen maken, waar van alles te beleven is, zij actief dingen kunnen doen, maar ook lekker kunnen wandelen of zitten met een kop koffie met bezoek. Uiteraard is de tuin veilig en toegankelijk voor mensen met dementie en mensen die wat slechter ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Uw hulp
Maar om deze tuin te kunnen realiseren hebben we uw hulp nodig. Door middel van een donatie helpt u ons deze tuin mogelijk te maken. Doneren kan heel makkelijk en veilig met iDeal via onze speciale site. Doneer vandaag nog en deel dit bericht binnen uw netwerk, zodat we nog meer mensen bereiken die kunnen helpen om dit mede mogelijk te maken.

www.waalboog.nl/tuin

Namens de bewoners danken wij u hartelijk!

#vangrijsnaargroen